Baka opsjednuta fitnessom otkrila je da privlači više muške pažnje od svoje 19-godišnje unuke.

Lesley Maxwell, 64-godišnjakinja iz Melbournea, ima gotovo 60.000 pratitelja na Instagramu gdje redovito objavljuje fotke na kojima pokazuje svoji nevjerojatnu liniju.

Najviše voli vježbati u teretani sa svojom unukom Tijom koja priznaje da joj je baka konkurencija kada se radi o muškarcima.

"Izgleda sjajno za svoje godine pa je prilično zanimljiva suprotnom spolu", rekla je Tia za The Sun.

Fit baka tvrdi da joj se javljaju dečku od 18 godina, što joj je smiješno. "Ponekad su jako zločesti. Šalju mi slike svojih penisa. Sve to shvaćam kao kompliment, super mi je što me uopće prate na društvenim mrežama", tvrdi Lesley.

Kći želi da malo 'smanji doživljaj'

Iako unuka Tia podržava baku i njen uspjeh na Instagramu, Lesleyina kći Vanessa, koju ne zanima fitness, nije presretna zbog majčinih golišavih fotki.

"To mi je mama, nije da se radi o kćeri tinejdžerici ili nečem sličnom. Ne želim da se promijeni, samo da malo smanji doživljaj", izjavila je Vanessa.

Međutim, Lesley takve objave smatra dijelom svog posla.

"Fitness je moj život i stalno sam u teretani u oskudnoj odjeći. Uz to se natječem pa sam navikla biti na pozornici u sićušnom bikiniju. Nemam problema s pokazivanjem takvih fotki. Ne sramim se svog tijela. Moram biti produkt onoga u što vjerujem. Ne mogu se pokriti ako želim pokazati svoje tijelo. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš biti, zašto ne biti na vrhu svijeta?", kaže 64-godišnjakinja.

Lesley je postala osobna trenerica s 48 godina, a godinu kasnije pobijedila je na prvom fitness natjecanju. Kaže kako svoj mladoliki izgled duguje upravo strogom fitness režimu budući da trenira pet puta tjedno.