Play ponuda

Dužina vaše kose govori o vama puno više nego što možda mislite

Image
Foto: instagram/lily collins

Može vam se činiti blesavim, ali sigurno ćete se pronaći barem u nečemu

22.5.2017.
10:00
instagram/lily collins
Play ponuda

Znamo da nas pokušavaju uvjeriti kako svaki dio nas govori nešto o našem karakteru, ali to zapravo, na neki način, i ima smisla.

Jer, svaku odluku donosimo temeljeno na našim osobinama, pa i nije toliko blesavo povjerovati u to da i dužina naše kose govori nešto zanimljivo o nama.

Evo koja je frizura povezana s kojim osobinama, a ako ništa drugo - pronaći ćete se barem u nekom dijelu.

Jako kratka kosa

Vi ste izuzetno samopouzdane, društvene i zavodljive osobe i jako ste ugodno društvo. Jako lako stupate u kontakt i upoznajete nove ljude i prijatelje. Pronalazite se u poslovima koji vam dozvoljavaju da istaknete vlastitu inteligenciju i s punom kontrolom se znate nositi s problemima na koje naiđete. Iako, ponekad znate biti pomalo brzoplete i nepromišljene.

Bob frizura (dužina kose iznad ramena)

Izuzetno ste izravne i uvijek govorite ono što mislite, čak i onda kad znate da to što izgovorite nekome neće zvučati previše ugodno. Dobro balansirate između privatnog i poslovnog života, ne podnosite rutinu, nemate komplekse i obožavate avanture i upuštanje u nepoznato. Često nešto napravite prije nego o tome promislite i to vam se ponekad obije o glavu.

Dužina kose do ramena

Obožavate svoj feminiziran, elegantan i profinjen izgled i stvarno ste neumorni govornici. Volite popričati sa svakom osobom na koju naiđete. Ono što vas također veseli su razni izazovi i zadaci u kojima se možete iskazati, a prave ste ekspertice za stjecanje novih prijateljstava. I zadržavanje istih.

Duga (i jako duga) kosa

Vi ste nevjerojatno brižne i pažljive osobe i veliki ste sanjari. U ljubavi tražite one romantične veze za cijeli život, ali ste isto tako dosta izbirljive i volite zapovijedati partneru. Borite se za svoje snove i spremne ste učiniti sve da ih ostvarite, a vaša vam odlučnost u tome itekako pomaže.

Play ponuda
Play ponuda