Play ponuda

'ZAKELJENE' CIJENE NA ČAŠAMA VIŠE NISU PROBLEM: Genijalan trik za skidanje ljepljivih etiketa oduševio milijune

Image

Naljepnice nemojte skidati noktima jer ćete napraviti više štete nego koristi

3.1.2021.
8:17
Play ponuda

Ljepljive oznake s cijenama i barkodovima koje neke trgovine odluče držati izravno na svojim artiklima mogu napraviti problem kada se ne daju skinuti. Nakon što izgubite većinu noktiju pokušavajući ući pod jedan od kutova naljepnice, svaki pokušaj uklanjanja naljepnice obično rezultira time da ona jednostavno ostavi veći nered nego dok je bila na predmetu.

Možete pokušati namočiti naljepnicu u vodi kako biste je omekšali da napokon krene dolje, ali jedna je mama podijelila svoje domišljato i jednostavno rješenje za ovaj problem.

'Kako ovo nisam prije znala?'

Korisnica TikToka Lexie Byers objavila je video s natpisom: "Kako ovo nisam prije znala? Je li još tko znao?" Snimku je započela riječima: "Imam životni trik koji će vas izuti iz cipela. Mene je oduševio. Mama me ovomu naučila prije nekoliko dana. Mame znaju sve."

ZABORAVITE NA ČIŠĆENJE POSLIJE SVAKOG PODGRIJAVANJA: Genijalan trik s kojim vam hrana nikad neće prskati po mikrovalnoj

Image
ZABORAVITE NA ČIŠĆENJE POSLIJE SVAKOG PODGRIJAVANJA: /

Genijalan trik s kojim vam hrana nikad neće prskati po mikrovalnoj

Image
ZABORAVITE NA ČIŠĆENJE POSLIJE SVAKOG PODGRIJAVANJA: /

Genijalan trik s kojim vam hrana nikad neće prskati po mikrovalnoj

Lexie je pokazala hrpu novih čaša koje treba oprati u perilici posuđa, ali svaka ima crtični kod zalijepljen za dno i "zapravo ih je prilično teško skinuti", dodala je.

Selotejp to radi bezbolno

"Sve što ima naljepnicu, prestanite je skidati", kaže ona. "Umjesto toga, uzmite malo ljepljive trake i zalijepite polovicu preko naljepnice. Dobro je utisnite kako bi se u potpunosti primila. Pazite da ostavite malo viška selotejpa sa strane, a onda ga naglo povucite kao kada se depilirate voskom", objasnila je Byers cijeli postupak.

Njezin trik oduševio je milijune korisnika TikToka te je njezin video u kratkom roku prikupio više od pet milijuna pregleda, prenosi Mirror.

Play ponuda
Play ponuda