SVIJEĆA VAM JE ISCURILA NA TEPIH? / Bez panike, ovaj jednostavan trik uklanja vosak kao da ga nikad nije ni bilo

Trebaju vam samo nož za mazanje, glačalo i papirnati ručnici

23.2.2019.
12:36
Facebook

Okej, to vam se ne događa svaki dan, ali nezgoda nikad ne dolazi najavljeno, tako da nije zgorega biti pripremljen. Jedna je žena otkrila nevjerojatno jednostavan trik za uklanjanje voska od svijeće sa svih vrsta tkanina, uključujući tepih. Za to su vam potrebni samo: glačalo, papirnati ručnici i nož.

Facebook stranica Soul Sisters podijelila je videovodič ranije ovoga tjedna. U njemu neimenovana Amerikanka objašnjava svoj trik za čišćenje. "Ne mogu vjerovati. Ovo je tako jeftino i lako", može se čuti žena koju je oduševio rezultat skidanja voska s tepiha.

Korak po korak

Objasnila je kako je isprva nazvala profesionalce, ali kada su joj rekli na koji način misle ukloniti vosak s tepiha, odustala je i odlučila probati sama besplatno. Koristeći samo nož za mazanje, glačalo i papirnate ručnike, evidentno je uspjela očistiti mrlju.

Najprije, savjetuje, valja pustiti da se vosak u potpunosti osuši na tkanini. Zatim nožem za mazanje ostružite vosak. Sljedeći je korak stavljanje papirnatih ručnika preko mrlje. Ugrijanim glačalom prelazite preko ručnika. Preostali vosak otopit će se i ostati na ručnicima. Postupak ponavljajte dok mrlja sasvim ne nestane.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali