Play ponuda

RAZBILI ZID PA NAŠLI 23 GODINE STARU PORUKU: / Par je odlučio renovirati kupaonicu, što se očito nije svidjelo bivšim vlasnicima

Image
Foto: Twitter

Potaknuti viđenim, drugi su se korisnici Twittera prisjetili što su oni nalazili u svojim domovima

5.7.2018.
15:55
Twitter
Play ponuda

Kupnja nove kuće može biti uzbudljiva, ali kad je riječ o renoviranju, nikad nije naodmet očekivati neočekivano. Jedan je par tako nevino krenuo obnoviti kupaonicu, ali ništa ih nije moglo pripremiti na ono što ih je zateklo. Prije pet godina su Alex i Jess Monney kupili kuću u Kaliforniji, a sada su odlučili kako je vrijeme da se neke stvari promijene. Krenuli su s kupaonicom. Međutim, kad je majstor razbio pločice, iza njih se pojavila skrivena poruka.

Zaštićena plastičnim pokrovom, poruka je bila od obitelji koja je u istoj kući živjela prije 23 godine. "Bok, mi smo Shineskijevi. Renovirali smo ovu kupaonicu u ljeto 1995.", pisalo je. "Ako ovo čitate, to znači da ponovno obnavljate kupaonicu. Što nije u redu s onim što smo mi napravili?!?!?", poručili su uvrijeđeni Azijati.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ostavili i oni poruku

Osim fotografije njih dvoje, Shineskijevi su priložili i sliku svojega ljubimca zeca i dodali: "Bok, ja sam zeko Cassie. I ja sam ovdje živio! (Znam ići na WC!)" Monneyjevi su ovu nesvakidašnju situaciju podijelili na društvenim mrežama, gdje je ona postala viralna.

Image
SKRIVENE TAJNE KOJE SU LJUDI PRONAŠLI U SVOJIM DOMOVIMA: /

Neke kuće su pravi labirinti i skrivaju mračnu prošlost

Nevjerojatno, više od 80.000 lajkova na Twitteru pristiglo je u samo 24 sata, a korisnici Reddita čak su pokušali ući u trag domišljatom azijskom paru. Kada je postupak renoviranja bio pri kraju, Monneyjevi su, inspirirani 23 godine starom porukom u zidu, odlučili ostaviti i svoju - za buduće generacije.

Bunt Playboya i limenka piva

Potaknuti viđenim, drugi su se korisnici Twittera prisjetili što su oni nalazili u svojim domovima. Tako je jedan pokazao bunt časopisa Playboy koji su on i žena pronašli u svom kupaonskom zidu. "Morali smo probušiti zid kako bismo postavili ventilaciju. Evo što smo našli u zidu", napisao je korisnik.

Druga je osoba objavila fotografiju limenke piva iz 1970-ih. "Moji su roditelji dali sagraditi kuću kasnih 1970-ih. Tata je redovito nadgledao radove i svaki put bi na kraju dana majstorima donio jedan six pack piva. Pronašao je ovo u zidu kada je obnavljao tuš 2013. godine", stajalo je u objašnjenju.

Play ponuda
Play ponuda