NAJLAKŠI TRIK ZA ČIŠĆENJE PERILICE RUBLJA IKAD: / Korisnica Facebooka otkrila caku koja je ekipu bacila u trans

Image
Foto: Shutterstock

Starom četkicom za zube i s nekoliko kapi deterdženta za posuđe izribala je tvrdokornu prljavštinu koja se nataložila u spremniku

23.10.2019.
15:54
Shutterstock
Play logo

Kako možete očekivati da će se vaša odjeća dobro oprati u prljavoj perilici rublja? O ovome malo tko razmišlja jer ljudi vjeruju da, zato što radi s vodom, nije ju potrebno čistiti. U popularnoj Facebook grupi "Mrs Hinch Made Me Do It" osvanuo je trik za čišćenje perilice koji je odmah proglašen genijalnim.

Jednostavni i jeftini sastojci

Kada se jedna članica grupe preselila u novi stan, zgrozio ju je prizor prljave i zapuštene perilice rublja te je zatražila savjet kako da joj vrati stari sjaj, jer se ispostavilo da je savršeno ispravna i da joj je potrebno samo generalno čišćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

RUBLJE VAM IZ PERILICE IZLAZI SMRDLJIVO? Problem je u detalju o kojem nitko ne razmišlja. Evo rješenja!

Image
RUBLJE VAM IZ PERILICE IZLAZI SMRDLJIVO? /

Problem je u detalju o kojem nitko ne razmišlja. Evo rješenja!

Netko joj je savjetovao da pokuša s tekućim deterdžentom za ručno pranje posuđa. Žena je poslušala savjet i oduševila se rezultatom, koji je podijelila na Facebooku. Starom četkicom za zube i s nekoliko kapi deterdženta za posuđe izribala je tvrdokornu prljavštinu koja se nataložila u spremniku perilice rublja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Trik je odmah postao hit

"Zatim sam upotrijebila sodu bikarbonu i ocat kako bih se riješila neugodnih mirisa. Na kraju sam ladicu i prostor iza nje nasprejala sredstvom protiv plijesni", otkrila je u grupi. Također je savjetovala da su rezultati još bolji ako ladicu prije ribanja namočite u vrućoj vodi, prenosi Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Njezina je objava postala pravi hit među poklonicima savjeta popularne gospođe Hinch, koji su ostali impresionirani transformacijom perilice rublja. "Wow, odličan posao! Moja perilica isto izgleda katastrofalno. Moram ovo isprobati", samo je jedan od mnogobrojnih komentara na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo