GOTOVO ZA SEKUNDU / Vreće za smeće više nećete mijenjati na isti način: 'Vidjela sam kako to radi čistačica u bolnici i oduševila se'

Image
Foto: TikTok

Pražnjenje vaših kanti za smeće nije najuzbudljiviji posao, ali jedna mlada majka je na društvenoj mreži TikTok podijelila svoj jednostavan trik koji je ovaj zamoran zadatak učinio mnogo lakšim i bržim.

26.6.2022.
16:17
TikTok
Play logo

Leah Itsines ostala je u šoku kada je otkrila da postoji brzi trik koji ubrzava proces kada je u pitanju pražnjenje kante za smeće. Ne samo to, već potpuno eliminira onaj neugodni osjećaj kada nešto stavite u kantu za smeće satima nakon što ste ju ispraznili i u tom trenutku otkrijete da ste zaboravili staviti novu vrećicu za smeće.

Pametan trik

TikTokerica je otkrila pametni trik nakon nedavnog boravka u bolnici i jedva je čekala podijeliti ga sa svojim pratiteljima. Rekla je da je ostala u čudu kada je vidjela što je čistačica napravila s kantom za smeće u njezinoj sobi i nije mogla vjerovati da joj to nikad prije nije palo na pamet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leah je objasnila: "U bolničkoj sam sobi i ne mogu govoriti jako glasno jer moja kćer spava, ali ušla je čistačica i promijenila kantu za smeće, a ja sam otišla i stavila nešto u kantu nakon toga i tada sam shvatila da imaju najbolji trik koji sam ikad vidjela. Sjedim ovdje i razmišljam: 'Jesam li to znala prije ili sam samo zapanjena?"

Dakle, umjesto da izvuče jednu vrećicu za smeće i otvori je unutar kante, osoblje za čišćenje jednostavno je ostavilo cijeli bunt vrećica za smeće na dnu kante. Stoga, kada je vrećica za smeće koja se koristila bila puna, sve što bi trebali učiniti je zavezati gornji dio i otkinuti je od bunta, a sljedeća vrećica je već u kanti spremna za postupak.

Leah je nastavila: "Ovdje su doslovno stavili cijeli bunt vrećica i samo otvore gornju. Stavljaš stvari tamo, a onda kad završiš, samo uzmeš vrećicu za smeće i otkineš ju. Gotovo. Ne mogu vjerovati! Zašto uzimamo svaku vrećicu pojedinačno? Zašto? Koja je svrha kad to možeš jednostavno učiniti?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresivan trik

Njezin video je impresionirao mnoge jer je skupio 78.700 pregleda, 4440 lajkova, 84 komentara i 266 puta je bio podijeljen.

Mnogi TikTokeri ostali su oduševljeni trikom te su se oglasili u komentarima kako izrazili oduševljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna osoba je rekla: "Još jedna nova stvar koju sam naučila na TikToku", a drugi je komentirao: “Imam 27 godina i još uvijek učim kako odrasti.”

Play logo

Međutim, nisu svi bili toliko oduševljeni idejom, zbog čega je jedna osoba izjavila: “Dok nešto ne iscuri i cijeli bunt se ne smoči.” Na to se nadovezala još jedna osoba: "Što je sa slučajevima kada dobijete sok koji morate baciti u smeće", na što je treći dodao: "Da, ne! U teoriji je dobro, ali kad jednom dođe do curenja, gotovo je”, piše TheSun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STRUČNJACI UPOZORAVAJU /

Jeste li znali: Četiri stvari nikad ne biste trebali stavljati u perilicu posuđa

Image
STRUČNJACI UPOZORAVAJU /

Jeste li znali: Četiri stvari nikad ne biste trebali stavljati u perilicu posuđa

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo