PREKOPALI SMO 'NJUŠKALO' / Cijene stanova divljaju, ali nevjerojatno što se sve pokušava utrapiti: 11 kvadrata za 117.500 eura?! To je tek početak...

Image
Foto: Twitter

Kada dođe vrijeme za prodaju stanova, mnogi postaju jako duhoviti pa za manje od 10 kvadrata traže nevjerojatne iznose, tako su i nas nasmijali neki oglasi

18.3.2023.
22:07
Twitter
Play logo

Svjedoci smo da su cijene nekretnina otišle u nebesa te su vrlo često i nerealne.

Nakon duhovitog oglasa iz Srbije koji je nasmijao cijelu regiju jer je vlasnik za derutni stan od 8 kvadrata tražio 30.000 eura, odlučili smo potražiti postoje li na Njuškalu oglasi za prodaju stanova u Hrvatskoj do 10 kvadrata, ali takvih malih dimenzija pronašli smo jedan od 11 kvadrata u Lovranu za koji su naveli da se nalazi u prvom redu do mora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ovu garsonijeru od 11m2 traže 117.500 eura. Nalazi se u suterenu i prema fotografiji se može vidjeti da se s vrata odmah ulazi u kuhinju i ide do kreveta. Nezamisliv je život u stanu od 11 kvadrata.

U oglasu su napisali: "U neposrednoj blizini obale mora prodaje se maleni studio apartman, koji se sastoji od spavaće sobe, kuhinjice i kupaonice s toaletom. U okućnici kuće je na korištenje i mala terasica s koje se ulazi u apartman. Na petnaestak koraka od studija nalazi se plaža na osami uz more,
do koje se dolazi iz okućnice zgrade."

shimmer fallback
shimmer fallback

Skupocjena open space garsonijera u Rovinju

Nekoliko oglasa na Njuškalu za prodaju stanova u Hrvatskoj nas je šokiralo, ali i nasmijalo pa je tako u jednom oglasu vlasnik napisao: "Rovinj, savršenstvo u samom centru starog grada od 17m2. Prodajemo odličnu nekretninu u starom gradu u blizini crkve Sv. Eufemije. Radi se o garsonijeri koja se smjestila u prizemlju autohtone rovinjske kuće koja broji ukupno dvije stambene jedinice. Nekretnina je koncipirana kao open space plus kupaonica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena te nekretnine od 17m2 je 85.000 eura, a kada se pogledaju fotografije, ta trošna garsonijera izgleda kao da je bazirana isključivo na hodniku u kojem su ugradili kuhinju i 'dnevnu sobu' te se u dodatnoj prostoriji nalazi mala kupaonica, a pod nema niti parket, laminat ili pločice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

U zagrebačkom stanu iz WC-a idu ljestve

Još jedan šokantan oglas je bio o dvosobnom stanu u centru Zagreba gdje iz WC-a idu drvene ljestve, a kamo točno, nije jasno po fotografijama. Nadamo se da WC nije u nekom podrumu.

Stan je u strahovitom stanju i potrebna mu je hitna renovacija, a za taj stan od 24m2 traže 157.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
U ZGRADI IZ 1965. /

Cijene stanova otišle u nebo, kažete? Za stan od osam kvadrata traži 30 tisuća eura!

Oglas na Njuškalu glasi ovako: "Dvosoban stan površine 24m2 (u naravi 36,60m2) na 2.katu dvorišne zgrade izgrađene 1920.g. Zgrada nema lift. Stan se sastoji od hodnika, sobe, kuhinje, WC-a te još jedne sobe koja je napravljena u galeriji. Stan zahtjeva sveobuhvatnu adaptaciju. Zgrada je uređena i lijepo održavana. Nalazi se u samom centru grada, u blizini svih sadržaja."

shimmer fallback
shimmer fallback
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo