FOTO: / Odaberite luksuzni sjaj stakla

Privlačan materijal koji pruža prozračnost te donosi igru svjetla i sjene.

1.3.2021.
10:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zamislite staklena vrata čiju plohu minimalno narušava ručka na vratima, ormare i poluzidove za podjelu prostora. Ploče stolova koje slobodno vise u zraku, prozirne ili barem napola prozirne umivaonike, kade i tuš-kabine. Sve je to luksuzno, učinkovito i sigurno.

Prozirni ili napola prozirni zidovi vizualno će podijeliti stan na nekoliko dijelova, naprimjer, kuhinju i blagovaonicu ili radni kutak i dnevnu sobu. Pritom svjetlost i dalje prolazi, te se zadržava povezanost prostorije, što vizualno povećava unutrašnjost stana.

Ti su elementi luksuzni i originalni, a prostoru će dati moderan stil i stvoriti savršenu pozadinu za razne dodatke ili dizajnerski namještaj.

Kada se govori o sigurnosti staklenih površina u prostoru, sve se promijenilo dolaskom prekaljenog stakla – ESG-a.

Zahvaljujući posebnoj termičkoj obradi, ima veliku otpornost na udarce. A kada se i razbije, ploha se raspada na male tupe komadiće, koji nisu opasni. Na tržištu je i niz sigurnosnih folija koje mogu produžiti trajnost materijala.

Kako greškom ne bismo udarili u sjajno staklo, postoje razni uzorci. Jeftinija varijanta su razne dekoracije u obliku naljepnica.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali