FOTO: / Fali vam ideja? Evo kako ukrasiti drvce

shimmer fallback

Ako niste od onih koji su božićne ukrase izvadili već sredinom studenog i ako vam kronično fali ideja kako ćete svoj dom ove godine što više približiti blagdanskom duhu, evo nekoliko savjeta.

15.12.2010.
14:01
Play logo

Kad kažemo Božić većina nas prvo pomisli na božićno drvce, koje je ujedno glavna stvar oko koje se vrti božićna dekoracija doma. Dobra stvar je što u ovom slučaju imate bezbroj mogućnosti za dekoraciju vašeg doma, koja ne mora nužno biti ista kao prethodne, i godine prije toga.

Najveći problem u kićenju drvca jest taj što se većina sve do posljednjeg trenutka dvoumi hoće li na njemu prevladavati, primjerice, zlatni ili crveni ukrasi. Pogled na ove fotografije možda će vam dati pokoju ideju kako ove godine ukrasiti božićno drvce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je primjer drvca ukrašenog ružičasto-ljubičastim, kadulja-zelenim i blijedo-srebrnim ukrasima, dok je kroz granje provučena zlatna vrpca u ulozi vijenca. Kao dodatni ukras poslužili su nasprejani osušeni cvjetovi koji su se savršeno uklopili u ovu kompoziciju.

Ovo bijelo, umjetno božićno drvce prepuno je svjećica i ima mnoštvo pripadajućih ukrasa koji se uklapaju u cjelokupnu temu (primijetite bijele anđele, ruže i bijelo obojene češere). Ovakvo drvce pristaje u gotovo svaki dom, no najistaknutije bi bilo u dnevnom boravku s bijelim namještajem. Bijela božićna drvca jednostavna su za ukrasiti i 'podižu' atmosferu sobe.

Evo još nekoliko dizajnerskih rješenja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Vezani članci:

arti-201012140434006 arti-201007090478006 arti-201004270464006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo