SPREMNA ZA NOVI OSMIJEH / Pitbul joj je odgrizao pola lica: Nesretna cura sve nade polaže u skupu i tešku plastičnu operaciju

Djevojka koju je napao pitbul nakon plastične operacije neće moći pomicati usta i zbog toga će trebati cjevčicu za hranjenje

24.11.2021.
17:00
Instagram/Brooklinn Khoury

Brooklinn Khoury, 22-godišnja profesionalna skejterica i model, nedavno se podvrgnula kompleksnoj operaciji kako bi vratila osmijeh nakon brutalnog napada psa, prenosi Unilad.

Prije godinu dana napao ju je rođakinjin pitbul, a sada operacijom koja će koštati oko 400.000 dolara planira popraviti štetu na usnici i nosu.

Djevojka je početkom mjeseca u YouTube videu otkrila da je pronašla kirurga i da ima pomiješane osjećaje o skupoj operaciji.

"Uzbuđena sam zbog operacije kako bih ponovno zacijelila, kao i zbog suradnje s ovim doktorom. Pomalo sam tužna što ću opet pauzirati sa svojim životom jer ću prolaziti kroz proces oporavka", objasnila je Brooklinn koja je kao profesionalna skejterica jako aktivna.

Godišnjica napada

Operacija je bila zakazana za 17. studeni, a Khoury je u videu otkrila da je riječ o "jako složenom zahvatu", koji uključuje otvaranje ruke kako bi se izvadila glavna arterija koja može opskrbiti krvlju novu kožu na ustima. Trebalo joj je godinu dana da pronađe pravog liječnika, no priznaje da se čekanje isplatilo.

Na početku isječka objavljenog 13. studenog otkrila je što je njezina djevojka Chloe učinila za obilježavanje prve godišnjice napada.

"Prva godišnjica nesreće bila je 3. studenog. Moja divna djevojka Chloe organizirala je najslađi piknik i nazvala ga 'danom sretnih osmijeha'", rekla je Brooklinn. Na pikniku su bili svi njezini prijatelji i obitelj, a najgori dan je uspjela pretvoriti u najbolji.

Međutim, put do oporavka neće joj biti lak. Khoury je dodala da nakon operacije uopće neće moći pomicati usta i da će zbog toga trebati cjevčicu za hranjenje. Rekla je da će vjerojatno snimati iz bolnice i zahvalila je pratiteljima što su joj se pridružili na ovom "putovanju".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali