Djeveruša je odrepala ljubavnu priču svojih prijatelja na glazbu pjesme The Real Slim Shady i apsolutno je razvalila

Njeni prijatelji, kao i gosti, bili su potpuno oduševljeni

27.4.2017.
13:00
screenshot/youtube

Ako ste se nekad pitali kako izgleda najgenijalnija djeveruša na svijetu i što bi trebala napraviti na vjenčanju da zasluži takvu titulu, mislimo da je jedna učinila upravo to. Katie, djeveruša, prijateljica i dosad tek potajno talentirana reperica, svoje je prijatelje na vjenčanju iznenadila najljepšim mogućim poklonom - svojim nastupom u kojem je odrepala njihovu ljubavnu priču na glazbu Eminemove pjesme The Real Slim Shady - i potpuno je razvalila.

Nakon što je završila sa službenim dijelom i govorom, mirno je odložila papire na stol i izgledalo je kao da je predstava završena. Ali najbolji dio tek je uslijedio. Dok se apsolutno nitko nije nadao, DJ je na mikrofon izgovorio: "If the real Slim Katie would please stand up?", piše Elite Daily. I zatim je krenulo nešto najgenijalnije što ćete danas vidjeti i čuti, prilično smo sigurne.

Apsolutno je genijalna

Video njenog nastupa dosad je pogledan gotovo 100 tisuća puta, a nakon 5-minutnog nastupa dobila je nevjerojatan aplauz. A možda je u publici bio i neki glazbeni producent koji upravo traži novu rap zvijezdu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali