DIRLJIVA GEJ PRIČA / Gdje piše da je Djed Mraz hetero? Najemotivnija božićna reklama ove godine ruši sve barijere, pogledajte!

Božićna reklama s gej Djedom Mrazom nastala je povodom obilježavanja 50. godišnjice dekriminalizacije homoseksualnosti u Norveškoj

25.11.2021.
8:51
Screenshot/YouTube

Norveška pošta zaslužna je za jednu od najemotivnijih božićnih reklama ove godine, dajući Djedu Božićnjaku vlastitu gej romansu, prenosi Unilad.

U kratkom filmu zgodnog naziva "Kada je Harry sreo Djeda Božićnjaka", sredovječni muškarac Harry svakog Badnjaka krade dragocjene trenutke s Djedicom tijekom njegovih kratkih posjeta.

Njihov se odnos razvija iz godine u godinu pa je Harry preostala 364 dana u godinu obuzet čežnjom i usamljenošću za svojim bradatim ljubavnikom.

Isječak završava tako što Norvežanin konačno skupi hrabrost da izjavi ljubav Djedu Božićnjaku i napiše mu pismo u kojem je napisao: "Sve što želim za Božić si ti", što mu se naposljetku i ostvarilo. Naime, godine čežnje završile su strastvenim poljupcem para.

Očaran novim ljubavnikom, Djedica se obratio Norveškoj pošti kako bi sa svojih leđa skinuo dio dotadašnjih obaveza dostave poklona, ali i dobio više vremena s Harryjem tijekom blagdana.

Važna godišnjica

Dirljiva reklama nastala je povodom obilježavanja 50. godišnjice dekriminalizacije homoseksualnosti u Norveškoj.

"Norveška pošta je inkluzivno radno mjesto s velikom raznolikošću, a ovom lijepom ljubavnom pričom želimo proslaviti 50. godišnjicu. Djed Božićnjak je u prošlogodišnjoj kampanji bio ljutit na Norvešku poštu jer mu je oduzela 'posao', a ove godine je sretan što ga može malo rasteretiti, kako bi mogao biti s onim koga voli", izjavila je Monica Solberg, direktorica marketinga Norveške pošte, za LGBTQ Nation.

Njihova poruka ljubavi i inkluzivnosti odjeknula je na društvenim mrežama, a gledatelji su je prozvali najboljom ovogodišnjom božićnom reklamom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali