CURA OTKRILA NAČIN NA KOJI PRIPREMA ZDRAVIJE MLJEVENO MESO: / Jedni ju slave, a jedni napadaju da nije normalna

Neki komentatori nazvali su njeno jelo 'hranom za pse', dok su drugi potvrdili da njezin trik funkcionira ako se želite zdravije hraniti

13.2.2021.
21:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Video TikTokerice Emily Harper na kojem prži mljeveno meso na "zdraviji način" postao je viralan, i to zbog njene upitne tehnike.

U isječku stavlja mljevenu junetinu na tavu i ostavlja ju da se prži. "Sva ova masnoća je odvratna", rekla je Harper dok je pokazivala tekućinu koja je okruživala meso. "Riješite je se", dodala je.

Djevojka je potom procijedila meso, a onda ga je u cjedilu oprala vodom. Otresla je višak vode i vratila meso natrag u tavu. "Pogledajte razliku", rekla je dok je pomicala meso, no ovoga puta nije bilo nikakve dodatne tekućine u tavi.

Dio korisnika TikToka zgrozio je njezin trik, dok drugi jamče da funkcionira jer ga godinama koriste.

"Moja obitelj ovo radi oduvijek, barem kada je riječ o tacosima. Izlijemo masnoću, isperemo vodom i vratimo u tavu s malo vode i začinima. Miješamo, pustimo da se krčka i da voda ispari", "Ovo je dobra taktika ako pokušavate jesti hranu sa što manje masnoće. Ovako se mljevena junetina pretvara u gotovo same proteine. Začinite ju i dodajte sireve ili meso dodajte u variva ili jaja", pisali su oni kojima ništa oko recepta nije sporno.

No, ni ti argumenti nisu uvjerili ekipu iz suprotnog tabora. "Hrana za pse se već prodaje. Nisi ju trebala sama napraviti", "Ovo mora biti najdosadnija i najsuša junetina na svijetu. Sigurno ima okus piljevine", komentirali su.

Trećima, pak, nije sporan trik, već tehnika. "Zašto izlijeva mast u sudoper? Na taj način će si začepiti odvode", poručio joj je jedan TikToker.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali