Soda bikarbona je idealno sredstvo za čišćenje jer je prirodno i možete bez straha ju koristiti za čišćenje svih površina u svom domu. Pokušali ste s različitim sredstvima čistiti fuge, ali ne više ne znate kako očistiti fuge pokušaje sa sodom bikarbonom. Kako korisitit sodu bikarbonu za čišćenje fuga? Što je sve potrebno za smjesu za čišćenje fuga?

Pripremite vodu, sodu bikarbonu, sok od limuna i vinski ocat. U posudu ulijte sedam šalica vode, pla šalice sode bikarbone, trećinu šalice soka od limuna i četvrtinu šalice vinskog octa. Sve sastojke izmiješajte i pustite da se smjesa sjedini. Nakon toga uz pomoć spužvice ili krpe nanesite smjesu na fuge. Utrljajte smjesu na fuge kako biste ih očistili. Nakon toga pločice, fuge isperite toplom vodom kako biste uklonili ostake smjese. Nakon ovog postupka fuge u vašoj kupaonici bi trebale ostati čiste.

Nakon što probate na ovaj način očistiti fuge, možete izbaciti sve deterdžente koje ste do sada koristili za čišćenje fuga jer vam više neće trebati. Ovaj način čiššćenja fuga uz pomoć sode bikarbone je prirodan način I možete biti bez brige jer ne koristite nikakva umjetna, kemijska sredstva.