Feng shui je vještina koja svojim pravilima utječe na prodor pozitivine energije u naš životni prostor, ali ima li utjecaja i na ljubav? Koja je poveznica između Feng shui vještine i ljubavi? Kako Feng shui utječe na ljubav?

Feng shui i privlačanje ljubavi

Feng shui ima ulogu i u privlačenje ljubavi u život, uz nekoliko promjena u svakodnevnom životu možete otvoriti put ljubavi u svoj život. Kako biste privukli ljubav u svoj život Feng shui vam savjetuje da izbacite televizor iz spavaće sobe. Ukoliko spavate sami na velikom krevetu, ako je moguće zamijenite taj krevet s manjim kako bi se potaknula intimnost.

Kako biste oslobodili prostor u svom životu za ljubav, morate osloboditi i prostor u svom stanu za novu osobu. Jedan od načina je da ispraznite barem jedan ormar i on neka bude prazan za novu osobu koja će ući u vaš život. Osim toga, da biste privukli ljubav, nabavite još jednu četkicu za zube koja će znaliti da ste spremni za dijeljenje u životu.

Također, ako je ikako moguće odmaknite krevet od zida kako bi se oko njega prolazilo sa svih strana. Tako ćete pustiti sa svih strana kreveta novoj osobi da uđe u vaš život.

Što se tiče boja koje će pozitivno djelovati na ljubav to su vesele i tople nijanse ružičaste, crvene boje. Pripremite se za ulazak nove ljubavi u vaš život uz pomoć Feng shui pravila za ljubav.