Play ponuda

Znakovi koji ukazuju da je partner ljut na vas

shimmer fallback

U nekim vezama postoje problemi u komunikaciji, ona po svom, on po svom i onda se jednog dana raziđu pa se pitaju kad je i zašto krenulo nizbrdo.

23.7.2013.
7:42
Play ponuda

Donosimo vam listu znakova koji upućuju da je partner ljut i da to ne treba ignorirati:

'Ništa'

Obratite pažnju na to kad pitate partnera: 'Što je?', a on vam odgovori 'Ništa'. Uglavnom tada misli da ništa ne valja, ali ne želi razgovarati o tome jer se situacija vjerojatno neće promijeniti.

'Ne brini zbog toga, ja ću to riješiti'

U ovoj situaciji muškarac je potpuno izgubio vjeru u to da se partnerica može nositi s nekom određenom situacijom. Ovo doslovno znači: 'makni se sa strane i nemoj više ništa raditi po pitanju određene situacije'.

Šutnja

Vjerojatno su vam poznate one situacije kad žena histerizira zbog nečega, a muškarac jednostavno šuti. To je muška taktika da ne doprinosi nekim 'ludim' situacijama.

'Kladim se'

U muškom svijetu ovo se često može čuti. A što to zapravo znači? Znači: 'Dosta mi je argumentiranja, s ovim završavam, djela govore više od riječi'.

'Ti to ozbiljno?!'

Kad muškarac to izgovori ne očekuje nikakav odgovor, ali očekuje da partnerica shvati da prelazi granice u svom ponašanju.

'OK'

Muškarci su svjesni da žene mrze ovakav odgovor na sve. Znači puno, a zapravo ništa određeno. Ali, najviše od svega to znači da je muškarac zbog nečeg jako ljut.

Play ponuda
Play ponuda