OBAVEZNO ŠTIVO / Žigolo otkrio savjet za uspjeh u krevetu: Kako zadovoljiti svaku ženu i dovesti je do ludila?

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Britanac Alex radi kao žigolo već gotovo dvadeset godina, a nedavno je tamošnjim medijima otkrio najbolji savjet za dobar i strastven seks

25.2.2023.
20:51
Profimedia
VOYO logo

Ovaj 41-godišnjak, koji je medijima dao lažno ime u želji da ostane anoniman, priznao je da voli svoj posao, ali ljude je iznenadilo to što isti odobrava i njegova supruga! Alex je završio čak i fakultet i radi kao građevinski inženjer, ali je u 25. godini počeo graditi paralelnu karijeru – muške prostitutke. On godinama uživa u ovoj ulozi i tvrdi da nema namjeru prestati.

"Mojoj ženi to odgovora. Oboje smo monogamni. Znamo se toliko godina. Ona je moj najbolji prijatelj. Ona se šali o tome kako pomažem da tuđi brakovi opstanu, ja jednostavno zadovoljavam žene. Ne razgovaramo puno o mom poslu. To joj jednostavno u redu“, ispričao je on za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVE JE DOBRO ŠTO SE DOBRO SVRŠI /

Gospođu (47) njezin 31-godišnji dečko tijekom seksa zove 'mama': 'Prije mi je smetalo, a sada mi se počelo sviđati'

Ipak, Alex ističe da bi razmislio o tome da napusti ovu profesiju ukoliko on i žena dobiju dijete. On ističe da svoje usluge naplaćuje 200 funti po satu, dok jedna noć s njim košta čak 1.500 funti. Ovaj muškarac očigledno ima ogromno iskustvo u spavaćoj sobi. Alex tvrdi da je ključ dobrog seksa biti otvoren i iskren, i saznati šta partner voli i u čemu bi mogli oboje uživati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo