ŠTO KAŽETE? / Žene zavode muškarce pomoću teorije 'crvenih noktiju': Evo zašto to frajere privlači

Image
Foto: Shutterstock

Teorija 'crvenih noktiju' bazira se na ideji da će žena ako ima crvene nokte biti privlačnija svom partneru

2.4.2024.
9:20
Shutterstock
VOYO logo

Influencerica Navya Passi šokirala je korisnike društvenih mreža kada je ustvrdila da muškarce privlače crveni nokti jer su ih njihove majke i bake nosile kad su bile mlađe, piše Daily Star.

Društvenim mrežama zavladala je teorija "narančine kore", a žene su masovno pomoću nje testirale svoje muškarce. Od njih su, naime, tražile da obave jednostavne zadatke da vide je li im stvarno stalo do njih. Ali sada se pojavila nova i prilično čudna teorija koja kruži internetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto muškarce privlače crveni nokti?

Teorija "crvenih noktiju" bazira se na ideji da će žena ako ima crvene nokte biti privlačnija svom partneru jer postoji bizaran razlog zašto muškarci, navodno, smatraju ovu nijansu laka za nokte privlačnom.

Navya je na svom TikTok profilu objasnila kako taj jednostavan trik funkcionira jer muškarci očito povezuju nokte s noktima svojih majki i baka jer su ih one lakirale u crveno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Muškarce u osnovi privlače crveni nokti, a razlog za to je što su vidjeli svoje mame, učiteljice i sve žene u svom životu s crvenim noktima ili crvenim ružem, za što sam uvijek mislila da je bakina boja, ali izgleda da ipak nije", istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da čudna teorija doista pali

"Svaki put kad vide crvene nokte, ili će to pohvaliti ili samo primijetiti, jer je to ono što ih je privuklo. Što zvuči stvarno čudno kada bolje razmislite", dodala je.

Međutim, čini se da se "čudna" teorija isplatila jer tvrdi da je dobila komplimente od muškaraca nakon što im je ispred nosa zamahala crvenim noktima. To joj je ojačalo ego. "Ja osobno mislim da izgledaju zgodno i osjećam se super moćno kada ih imam. Prelazim na crvene nokte", rekla je Navya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Shutterstock
Image
Foto: Shutterstock

Pratiteljice su joj u komentarima poručile da će i one iskušati metodu "crvenih noktiju", a javile su se i neke koje su je već isprobale. "To je tako istinito! Dečko s kojim sam bila na spoju rekao mi je da misli da su crveni nokti privlačni. Od muškaraca dobivam komplimente samo kada su crveni", napisala je jedna od njih.

"Definitivno postoji nešto u crvenoj boli noktiju što djeluje moćno! Moj mi dečko uvijek daje komplimente kad nosim crveni lak!", dodala je druga pratiteljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, javili su se i pratitelji kojima se nikako nije svidjela teorija "crvenih noktiju". "Onda nikad neću nokte bojati u crveno", istaknula je jedna pratiteljica. Drugi su se, pak, šalili da je Sigmund Freud, koji je postavio teoriju da ljude privlače ljudi kao što su njihovi roditelji, potvrdio tu teoriju te su izjavili da se "to mora zaustaviti".

Image
Foto: Shutterstock
Image
Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE VIDEO: Zastupnik danskog parlamenta (28) ima 15-godišnju djevojku. 'Ja sam u legalnoj vezi. Imam pristanak roditelja'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
Molitva prije zore
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo