Play ponuda

ZBOG JEDNE STVARI JE UVJERENA DA JE SUPRUG VARA: / 'Sinoć je to radio pod tušem, a idući tjedan se vraća na posao...'

Image
Foto: Profimedia

Majka petero djece potražila je savjet na internetu nakon što je uočila da se suprug pretjerano 'dotjeruje' za povratak na posao

18.6.2020.
20:08
Profimedia
Play ponuda

Jedna paranoična supruga strahuje da ju muž vara nakon što je uočila promjenu u njegovoj rutini dotjerivanja 'intimnih dijelova'.

Naime, objasnila je da joj muž inače depilira stidne dlačice svakih šest tjedana, ali da se u izolaciji zapustio i nije se opterećivao time. No, kada je saznao da se vraća na posao, ponovno se počeo depilirati.

"U ponedjeljak je rekao da se mora vratiti na posao, pitala sam ga zašto pa mi je rekao da mu je tako šef naredio. Samo ih je dvoje u uredu trenutno. Bit će sam s jednom ženom ujutro i s drugom popodne. Sinoć se obrijao pod tušem što se meni čini kao prevelika slučajnost budući da se idući tjedan vraća na posao", objasnila je zabrinuta supruga.

Image
BRAZILKA ILI ŠUMICA - ŠTO IM JE PRIVLAČNIJE? /

Muškarci složni - ova intimna frizura na ženama ih najviše pali

Image
BRAZILKA ILI ŠUMICA - ŠTO IM JE PRIVLAČNIJE? /

Muškarci složni - ova intimna frizura na ženama ih najviše pali

Paranoja ili opravdani strah?

Majka petero djece upitala je druge korisnice foruma Netmums je li samo paranoična ili misle li i one da ju vara jer se sad 'sređuje'.

Da bi situacija bila još problematičnija, zabrinuta supruga je otkrila da se njen muž prije osam godina dopisivao s kolegicom, a njoj je rekao da se radi o kolegi.

"Moglo bi biti poprilično nevino. Možda mu je udobnije u odjeći za posao ako je obrijan, a nije osjetio potrebu za tim kod kuće. Možda se ulijenio i zaboravio na normalnu rutinu dok je bio u izolaciji", "Možda ništa ne skriva, ali nije nerazumno da ga pitaš", "Mislim da ovo nije dovoljno za pretpostaviti da te vara. Svi smo se zapustili u izolaciji", pisale su forumašice.

Iako su ju neke žene uvjeravale da u njegovom brijanju nema ništa sumnjivog jer su se mnogi zapustili u izolaciji, drugi nisu tako sigurni.

"Meni bi ovo bilo sumnjivo samo zbog njegove prošlosti. Također, sve ovisi o tome kako se nosio s tom situacijom i je li mu bilo žao", "Pripazi na znakove poput manje zainteresiranosti za seks kada se vrati na posao", "Iz mog iskustva s preljubnikom - i moj je suprug ovo radio. Nikad se nije obrijao 'dolje', ali kada je počeo raditi na daljinu počeo se redovito depilirati. Kada sam ga pitala o čemu se radi, rekao mi je da samo isprobava nešto, ali onda sam ga uhvatila u prevari", pisale su forumašice.

Play ponuda
Play ponuda