Kraljevska obitelj / Zašto se Kate Middleton i princ William u javnosti nikad ne drže za ruke?

Image
Foto: Twitter/KensingtonRoyal

Očito je kako su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea opčinjeni jedan drugim, ali se vrlo rijetko drže za ruke u javnosti. Zašto?

28.2.2017.
7:30
Twitter/KensingtonRoyal
VOYO logo

Izgleda da je razlog iznenađujuće jednostavan, ako vjerujemo Robinu Kermodeu, stručnjaku za govor tijela. Sve je to zbog kraljice, rekao je za Mail Online.

Njeno veličanstvo, kraljica Elizabete II., rijetko se drži za ruke sa suprugom, princom Filipom. Robin je objasnio kako ne postoji službeno pravilo, ali je kraljica postavila presedan za ostale pripadnike kraljevske obitelji. Iako je dopušteno da se nježnosti pokazuju fizički, oni su iz pristojnosti odlučili da neće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i kako par, koji je u braku od 2011., nema potrebu dokazivati svoju ljubav, pogotovo kad se radi o službenim posjetama i poslovima. "Neke javne ličnosti držanjem za ruke žele dokazati kako je njihova veza čvrsta, ali to nije nešto s čim se princ William i Kate bore."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je taktika koju najčešće možemo vidjeti kod Donalda Trumpa, koji držeći ruke svjetski vođa predugu, pokušava maksimizirati prilike za fotografiranje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon skoro šest godina braka i dvoje djece, nema sumnje kako se Kate i William vole. Samo biraju ostati profesionalni kad predstavljaju britansku monarhiju.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo