VEĆ GODINAMA TAKO / Ne dijeli postelju sa suprugom, ali seks im je zato fantastičan: 'Caka je u danima kad imam menstruaciju...'

Image
Foto: Miriam Malnik-Ezagui/Facebook

Majka četvero djece Miriam Ezagui kaže da nikada ne dijeli krevet sa svojim suprugom Aronom i tvrdi da je to zapravo njihovu vezu ojačalo

3.1.2023.
19:12
Miriam Malnik-Ezagui/Facebook
Play logo

Mnogi ljudi uživaju u ušuškavanju sa svojim partnerima kada idu na spavanje – međutim, jedna je žena priznala da nikad ne spava u krevetu sa svojim mužem.

Miriam Ezagui (36) kaže da ne spava sa suprugom Aronom (35) i tvrdi da je to zapravo ojačalo njihovu vezu. Mama četvero djece čak kaže da je zbog toga njihov seksualni život postao strastveniji, piše Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miriam i Aron imaju četiri djevojčice u dobi od devet do 14 mjeseci. Obitelj, koju čine ortodoksni Židovi, slijedi vjerske običaje u skladu s vjerom – a Miriam je ispričala kako je jedno određeno pravilo utjecalo na njezinu vezu. Postoji pravilo u kojem stoji da za vrijeme ženine mjesečnice, par ne bi trebao biti intiman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U židovskoj kulturi Niddah je žena koja ima mjesečnicu i po židovskim pravilima, muž i žena se moraju odvojiti tijekom 'tih dana u mjesecu'. Također je strogo zabranjeno seksati se kad Niddah prolazi kroz 'one dane u mjesecu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom tog perioda par nije dijelio krevet. Miriam i Aron su tako odlučili spavati u odvojenim krevetima tijekom cijele godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvojeno spavaju već godinama

"Za vrijeme mjesečnice ne možemo biti fizički ni na koji način. Probleme morate rješavati riječima na dubljoj razini i to je definitivno nešto što obogaćuje odnos. Odluku smo donijeli jer volimo vlastiti prostor, ali ima ovo i neke prednosti. Kada niste bili fizički ili čak dodirnuti dva tjedna, seks vam se čini fantastičan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miriam radi kao medicinska sestra u rađaoni, dok je Aron bolničar. Oboje rade različite smjene, ponekad uključujući i noćne smjene, tako da imaju i odvojene krevete kako ne bi probudili jedno drugo. No, otkrili su da im je to znatno poboljšalo seksualni život u dva tjedna u mjesecu kada su intmni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"U doba mjeseca kada vam je dopušten seks to se ne smatra nečim u čemu ne bismo trebali uživati. To se smatra iznimno svetim vremenom i nečim što može ojačati vezu", kazala je Miriam i dodaje da ima još jedan pozitivan učinak: "Sadrži određenu vrstu posebnosti".

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo