Play ponuda

TIP ZGROŽEN ZAHTJEVOM NOVE DJEVOJKE: / Smeta joj simbol na njegovu tijelu, ali ne radi se o sasvim običnoj tetovaži

Image

Korisnik Reddita upitao je druge korisnike je li nerazuman ako odbija poslušati djevojku koja od njega traži da ukloni tetovažu sinovog imena

7.4.2021.
14:46
Play ponuda

Muškarac (26) tvrdi da njegova djevojka od njega traži da ukloni tetovažu sinovog imena.

U anonimnoj objavi na Redditu objasnio je da je imao 18 godina kada je njemu i tadašnjoj djevojci preminuo sin koji se prerano rodio.

"Volio sam ga od prve minute. Bilo je jako teško i na neko vrijeme me uništilo", priznao je u podužem tekstu.

Image
ZBOG NEOBIČNOG IZGLEDA TRPI GNJUSNE UVREDE: /

'Ali to je moje tijelo. Zar sam zato loša majka i ofucana pornerica?'

Image
ZBOG NEOBIČNOG IZGLEDA TRPI GNJUSNE UVREDE: /

'Ali to je moje tijelo. Zar sam zato loša majka i ofucana pornerica?'

Nedugo nakon smrti tetovirao je sinovo ime i datum rođenja na prsa. Njegovu sadašnju djevojku već neko vrijeme smeta tetovaža, no nije htjela ništa govoriti misleći kako će preći preko toga. Naime, ime njegova sina je isto kao ime njezinog bivšeg dečka.

"Bio je grozan, čisto zlo, prošla je kroz puno toga da ga trajno izbaci iz svog života", istaknuo je. Budući da ime bivšeg dečka stalno viđa na prsima sadašnjeg partnera, zamolila ga je da ga ukloni.

"Ona tvrdi da zna da je to ime moga sina, ali kada smo na plaži ili ne nosim majicu ili se spremamo na seks, vidi moju tetovažu i um joj odmah skrene na bivšeg dečka. Rekao sam joj da ju ne želim ukloniti. Činjenica da imam sinovo ime tetovirano na sebi puno mi znači jer on nije dio mog života ni na koji drugi način. Pokušao sam biti iskren i pun razumijevanja jer znam da joj je bivši bio kreten, ali ona je i dalje ljuta na mene", otkrio je 26-godišnjak.

'Nije ju povrijedilo ime, već osoba'

"Rekla mi je da je mislila da ću uzeti njene osjećaje u obzir jer je bila iskrena i da sam sebičan jer to ne želim učiniti, ali zaista ne znam što da radim. Ne možemo promijeniti to što je ime mog sina isto kao ime njenog bivšeg. Želim zadržati tetovažu", dodao je.

Upitao je druge korisnike Reddita je li nerazuman ili je njegova djevojka u pravu, a njegovo je pitanje podijelilo korisnike. Dok se većina slaže da djevojka nema kontrolu nad njegovim tijelom, drugi su pisali kako razumiju zašto joj je teško stalno gledati to ime.

"Žao mi je tvoje djevojke, ali ona nema nadležnost nad tvojim tijelom, a tvoja bol i trauma su jednako vrijedni kao njezina", "Ime ju nikad nije povrijedilo, već osoba , a ako to ne prihvati, možda je vrijeme da se raziđete", "Prošla sam kroz istu stvar i morala sam preći preko toga. Još uvijek mi je neugodno, ali ako odabereš život u prošlosti, onda ne živiš život u punom potencijalu", neki su od komentara.

Play ponuda
Play ponuda