Belgijanka Shauna Dewit skupila je gotovo 500.000 pratitelja na TikToku, no kako je postajala popularnija, primijetila je kako u porukama dobiva sve više neželjenih fotografija penisa, piše UNILAD.

U jednom videu rekla je da nije tražila te fotografije niti ih želi. Međutim, kada je skrenula pozornost na taj problem stanje se samo pogoršalo pa je napornim muškarcima počela odgovarati istom mjerom, doslovno.

Saga s neželjenim fotkama penisa počela je prije mjesec dana kada je Shauna na TikToku rekla da ne razumije zašto joj ih muškarci šalju. "Što očekujete da kažem? To je jednostavno odvratno", rekla je tada.

Taj je video rezultirao lavinom novih neželjenih fotki intimnih dijelova pa je pošiljateljima odlučila očitati lekciju. Naime, screenshotala je fotografije penisa i onda bi ih slala svakom idućem muškarcu koji ju je iznenadio neželjenom fotkom.

Oko za oko, fotka penisa za fotku penisa

"Slala sam im penise drugih frajera. Znate? Jednakost", ponosno je izjavila Shauna.

Vjerovali ili ne, tipovima se nije svidjelo što su dobivali fotke tuđih penisa pa su odgovarali s komentarima poput: "Fuj, ovo je odvratno". Shauna je to iskoristila kako bi naglasila ironiju situacije. "Samo sam napravila isto što i vi", poručila je.

Video je zabavio korisnike TikToka koji su pohvalili njenu metodu. Mnogi su u komentarima ponovno podsjetili dečke da ne šalju eksplicitne fotografije ako ih to netko nije izričito tražio.