Play ponuda

MAMINI SINOVI / Svekrva iz pakla došla na svadbu u vjenčanici, ubrzo je uslijedio i razvod: 'Je li ga i dojila na vjenčanju'

Foto: TikTok

TikTokerica Dayana podijelila je video sa svog vjenčanja, koji pokazuje da postoje svekrve koje na sinovu svadbu dođu u vjenčanici

9.3.2023.
20:04
TikTok
Play ponuda

Dayana Rodriguez je objavila video u kojem ona s partnerom stoji pored mladoženjine mame, a dok je Dayana u čipkastoj haljini s tankim naramenicama, sličnu nosi i njena nova svekrva, čija se haljina od vjenčanice mladenke razlikuje samo po dužini rukava.

I svekrva bi se ponovno udavala

"Svekrva je na naše vjenčanje došla u vjenčanici", napisala je žena uz svoj video, dodavši i kako je tada trebala shvatiti da joj brzo slijedi i razvod.

Dok su neki komentirali slične haljine mladenke i svekrve, drugi su primijetili i kako majka u videu svoju ruku drži zaštitnički oko sinove.

"Zašto neke mame postanu opsjednute svojim sinovima, kao da žele biti s njima?", pitala se jedna žena, a druga se našalila: "Je li ga i dojila i na vjenčanju?"

Treća je dodala: "Ona je jedna od onih mama koje žele biti sa svojim sinom. Uvijek će biti ljubomorna na tebe." Jedna osoba je zaključila: "Ponekad je upravo bijela haljina crvena zastavica."

Play ponuda

Nije ju zasjenila

Mnogi su ženi poručili da ju svekrva ipak nije uspjela zasjeniti: "Šteta što je uopće pokušala."

"Ja se udajem za sedam mjeseci i njegova majka također to ne može podnijeti", komentirala je jedna buduća mladenka.

Druga je dodala: "Kao da u posljednje vrijeme svagdje vidim te crvene zastavice upozorenja."

"Tako je i meni bilo, a žalosno je što on nikad nije stao na moju stranu i čuvao mi leđa", ispričala je Dayana, koja se, kako sama kaže, zaista brzo i razvela, piše The Sun.

Play ponuda
Izvor: TikTok