Što muškarci govore, a što pri tome uistinu misle

Muškarci nisu tako složeni i kompleksni kada je u pitanju komunikacija. U većini slučajeva njihove riječi nemaju skriveno značenje. Što misle to i kažu, a što kažu to i misle.

9.1.2014.
13:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Svejedno mi je. Ti izaberi!'

Kada vam prepušta izbor vaš partner to doista misli. Možda ste ga upitali što ćete za ručak ili koji je vjenčani buket prikladniji, a on će vam prepustiti odluku jer uistinu misli kako ćete vi u tom slučaju napraviti bolji izbor. Premda su mnoge žene često sklone u takvim situacijama pitati partnera je li siguran, vjerujte, najbolja moguća reakcija je da odlučite i krenete dalje.

'Možemo li o tome razgovarati kasnije?'

On je usred nekog posla ili gledanja njemu omiljenog filma, a vi biste željeli s njime ozbiljno porazgovarati. Time što vam je predložio da taj razgovor odgodite ne znači da je nepristojan ili da mu nije stalo, samo ne može biti jednako koncentriran na dvije stvari odjednom. On shvaća da vi mislite kako ga ne prekidate, ali želi vam posvetiti punu pozornost i zato ima potrebu prvo završiti ono što je započeo. Naravno postoji i iznimka. Ako želite reći nešto stvarno važno, a on ne želi prestati s onim što trenutno radi, onda je bezobziran. Ako je nešto što može pričekati par minuta, samo ga pustite da završi i usredotočit će se na vas.

'Ona je zgodna/duhovita/draga.'

Kada na takav način opisuje vašu prijateljicu, on to doista misli. Muškarci su inače nespretni kada su komplimenti u pitanju, a u to ćete se najbolje uvjeriti ako ga upitate da kaže nešto lijepo o svom prijatelju. To također ne znači da je lud za njom. Znači samo da neće preokrenuti očima kada planirate zajednička druženja, a i to je pozitivno zar ne?

'Lijepa si!'

Odjenuli ste novu haljinu, a dragi vam je rekao da ste lijepi. Primijetio je vaš novi modni izričaj. Pri tome ne misli kako je ono što ste do tada nosili neugledno i da ste u tome izgledali grozno. To samo znači da ste vjerojatno odjenuli nešto izazovnije. Uglavnom, ako vam daje kompliment, to znači da misli kako je to što ste odjenuli seksi.

'Nisi kao druge žene!'

Pri tom ne misli da ste čudakinja. No, dobro, ako i misli to je svakako u laskavom tonu. Ono što pri tome misli kada vam to kaže jest da nikada nije upoznao nekoga poput vas i da ste jedinstveni na pozitivan način.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali