Play ponuda

SNIMALA IH U AVIONU PA GADNO ZAŽALILA: / 'Činilo se kao slatka ljubavna priča, nisam mislila da će doći do ovoga'

Image
Foto: Twitter

Par su navodno počeli maltretirati na društvenim mrežama te su bili prisiljeni izbrisati svoje profile

8.9.2018.
12:45
Twitter
Play ponuda

Žena čiji su tvitovi o paru koji se na sjedalu ispred romantično zbližavao postali viralni, sada se javno ispričala zbog svojih poteza jer su je mnogi optužili da je narušila njihovu privatnost. Priča Rosey Blair o dvoje stranaca u zrakoplovu privukla je tisuće ljudi na društvenim mrežama, a ona je osobno dokumentirala svaki njihov potez i to popratila duhovitim komentarima.

Image
ZALJUBILI SE U AVIONU: /

Putnica iza njih sve prenosila na Twitteru, objava postala viralna: 'Upravo su otišli u WC'

Image
ZALJUBILI SE U AVIONU: /

Putnica iza njih sve prenosila na Twitteru, objava postala viralna: 'Upravo su otišli u WC'

Kasnije se doznalo kako je riječ o bivšem nogometašu Euanu Holdenu i djevojci Helen. Dečko se sam otkrio, čak i našalio sa znatiželjnim korisnicima, no onda se sve promijenilo. Par su navodno počeli maltretirati na društvenim mrežama te su bili prisiljeni izbrisati svoje profile. Blair se zato ispričala na Twitteru, rekavši kako u simpatičnoj priči nije vidjela "potencijalnu eksploatacijsku prirodu".

Image
KADA SE ZALJUBE, PONAŠAJU SE DRUGAČIJE: /

Evo kako ljubavni hormon djeluje na žene i muškarce, razlika je šokantna

Obraćajući se izravno djevojci Helen, kazala je kako se nada da će ona vidjeti njezinu poruku i ispričala se što je "iskoristila nešto što je mogao biti prekrasan i šarmantan trenutak između stranaca". "Žao mi je što sam vam oduzela ono što sama prilično cijenim - što sam podijelila vašu osobnu stvar javno želeći inspirirati druge. To što sam učinila ni na koji način nije bilo inspirativno", napisala je žena koja je cijelo vrijeme sjedila iza njih u avionu.

"Svaka žena ima pravo na svoju vlastitu priču. Uzeti tvoju i pretvoriti je u svoju bilo je pogrešno na više razina", dodala je. Svoje je obraćanje Blair zaključila nudeći svoje usluge Helen, istaknuvši kako bi joj voljela ponizno pomoći na bilo koji način da se izvuče iz ove prenapuhane priče u kojoj je ona bez svoga pristanka postala glavnom zvijedom. "Na koji god način želiš nastaviti ovu priču - ona je sada tvoja, što je trebala biti od samoga početka", rekla je Blair.

Play ponuda
Play ponuda