Play ponuda

Smiješni načini na koje muškarci pokušavaju privući vašu pažnju

shimmer fallback

Bilo da vam MMS-om pošalje fotografiju s toplomjerom u ustima ili vam kupi cvijeće bez posebnog razloga, to su znakovi da vaš partner traži pažnju.

6.7.2013.
10:32
Play ponuda

Ponaša se kao klaun

Doktor Scott Haltzman, autor knjige The Secrets of Happily Married Men: Eight Ways to Win Your Wife's Heart Forever, vjeruje da muškarci trebaju činiti nešto luckasto da bi zarobili srce svoje izabranice.

'Ulazak u rutinu je znak za uzbunu. Stoga će malo šale, poput dolaska u krevet u odijelu ili posluživanja večere na rolama, unijeti smijeh i radost u vaš odnos, a partnerica će osjetiti da ne postoji opasnost od monotonije i rutine', tvrdi Haltzman.

Nosi ono što volite

Mnogim su muškarcima dovoljni samo šampon i voda. Međutim, većina će rado staviti i parfem koji im je kupila partnerica. Kako bi oraspoložili svoje bolje polovice, u stanju su odjenuti i majicu koju im je kupila iako im se baš i ne sviđa.

Bilda ego

Idete li s partnerom u teretanu, nemojte se začuditi ako zatraži da ga gledate dok vježba jer se tako može malo hvaliti. Osim toga, ako gledate njega, nećete gledati druge frajere.

'Natjecanje s drugim muškarcima, osobito u teretani, ključan je način da se muškarac istakne jer dečko koji dominira nad ostalima privlači pažnju žena. Dakle, muškarci su u stanju zapeti do krajnjih snaga kad su u blizini žena, pa čak i kad su male stvari u pitanju. Time dokazuju da su sposobniji od ostalih i da su u stanju zaštititi ženu. Koliko god to izgledalo staromodno, to je jednostavno tako', kaže doktor Jeremy Nicholson.

Uči što 'pali' kod vas

'Obično muškarci pokušavaju privući pažnju onime što bi i njima privuklo pažnju, ali to im najčešće ne uspijeva. Primjerice, da se žena skine i prošeće po sobi, odmah bi privukla pažnju muškarca. No, prije ili kasnije shvatit će da to ne funkcionira kod žena jer one ne padaju samo na tijelo, nego traže dublje povezivanje', kaže doktor Haltzman.

Pretvara se da vas ne poznaje

Kako bi unijeli dašak vedrine u odnos i na neki način ga obnovili, muškarci vole igrati igrice. Iako ste već godinama u vezi ili braku, može vam predložiti izlazak na kojem ćete se praviti da ste se tek upoznali. Na taj način željet će vas podsjetiti što vas je na njemu privuklo na početku veze.

Zadirkuje vas dok gledate filmove

Gledate neki romantičan film i na rubu ste suza, a dragi vas zadirkuje i ispušta zvukove kao da jeca? Nemojte mu to zamjeriti! To je njegov način da pred vama ostane 'muško' i ne pusti suzu na tužnim dijelovima.

Play ponuda
Play ponuda