OBITELJSKA SVAĐA / Sestra mladenke je godinama bila zaljubljena u mladoženju: 'Plakala je tijekom cijelog vjenčanja'

Sestra je tijekom cijelog vjenčanja plakala, a naposljetku ju je otac morao odvesti doma

20.7.2021.
20:47
Shutterstock

Žena po imenu Mara na Redditu je podijelila neobičnu priču o svojoj obitelji i otkrila da ih je njezino vjenčanje razdvojilo.

Naime, njena sestra Patty, s kojom više nije u kontaktu, biološki joj je zapravo rođakinja koju su Marini roditelji posvojili kao djevojčicu. "Ona je na spektru autizma, što znači da je doživjela mnoštvo problema u društvu", objasnila je.

Odrasle su zajedno uz još jednu sestru i često su se družili s Marinim budućim suprugom Samom i njegovom braćom. Njihove obitelji šalile su se da će djeca vjerojatno u budućnosti postati bračni parovi.

Uzela bolovanje kada je saznala za vezu

Patty je desetak godina bila zaljubljena u Sama, no on nije osjećao isto prema njoj. Ona i Mara tada su izgubile majku i sestru pa je Patty provodila više vremena sa svojim biološkim roditeljima.

Mara i Sam otišli su na nekoliko spojeva tijekom tog ljeta, a kada je rekla sestri što se dogodilo, poludjela je i optužila ju da joj "krade muškarca".

Pred kraj fakulteta Mara i Sam ponovno su se počeli viđati te su objavili obiteljima da su par. Svi su bili oduševljeni osim Patty koja je izjurila iz sobe uplakana i uzela tjedan dana bolovanja.

Kada su odlučili da se žele vjenčati, priča je postala samo luđa. Marin otac zamolio ju je da pričeka s objavom zaruka sestri dok ona ne prihvati činjenicu da su njih dvoje par, no oni su to ubrzo izignorirali tvrdeći kako je prošlo 10 godina od srednje škole kada joj se Sam sviđao.

Neutješna sestra na vjenčanju

Par se vjenčao samo pred članovima najuže obitelji, a Patty je plakala cijeli dan, i to toliko jako da ju je otac na kraju odveo kući.

Na idućem obiteljskom druženju otac je zamolio Maru da se udalji od supruga koliko god može jer je njena sestra još uvijek "osjetljiva" zbog cijele situacije. Supružnici nisu htjeli uvažiti njegov zahtjev i ponašali su se kao i obično, zbog čega je Patty napustila zabavu nakon sat vremena.

Marin otac i Samova obitelj složili su se kako bi trebali imati više razumijevanja, no oni misle kako bi trebali uživati u bračnom blagostanju bez obzira na njenu sestru.

Većina korisnika stala je na Marinu stranu, a neki su se zapitali što će se tek dogoditi ako će imati djecu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen