Play ponuda

Cure, ponaša li se vaš dragi ovako znači da ste fantastične u krevetu!

shimmer fallback

Svaka žena bar se jednom u životu zapitala je li dobra u krevetu.

30.1.2015.
12:26
Play ponuda

1. Isteže ruke i noge

Fizički dokaz da je muškarac u potpunoj ekstazi jest kad on isteže ruke i noge. Kad vidite da to radi, shvatite da uživa kao nikad prije, te samo pripazite da ne svrši prerano.

2. Odmah želi reprizu

Ako ste ga upravo torpedirali do nebesa, neće vas se moći zasititi. Samo razmišljanje o onom što se upravo dogodilo bit će dovoljno da se ponovno uzbudi.

3. Nakon seksa vas i dalje zavodi

Ovo je još jedan znak da ne može prestati razmišljati o seksu koji se upravo dogodio. Mnogi muškarci kažu da nakon sjajnog seksa curu obasipaju sms-ovima kako bi joj pokazali koliko im se sviđa. A s dodatnim zavođenjem osiguravaju se da će biti i sljedećeg puta.

4. Ostatak dana bi vas mazio

Osim ako nije izuzetno sramežljiv, muškarac kojem se sviđate neće moći skinuti ruke s vas nakon što ste ga oduševili u krevetu. Ozbiljno, toliko ga uzbuđujete da vas ne može prestati dodirivati. Dok bi sms-ovi mogli biti verbalno iskazivanje pažnje, dodiri su fizičko.

5. Kaže vam da ste fenomenalni

Ovaj znak je prilično očigledan. No ako vam muškarac kaže nešto ovako, on to vjerojatno i misli. Vjerujte da vam on to ne govori samo zato da bi bio uljudan, nego da biste nastavili činiti to što radite.

6. Vama je bilo super

Ako vam je seks bio neugodan ili čudan, vjerojatno je i njemu bilo isto tako. No ako se osjećate kao da lebdite i sve je bilo upravo kako treba biti, mala je vjerojatnost da i on ne dijeli vaše osjećaje.

7. Iskušava nove poteze

Većina muškaraca je prilično natjecateljski nastrojena. Kad ga vaši pokreti izluđuju, on će smatrati da se i sam treba pokazati u što boljem svijetlu. Ako počne iskušavati poteze, poze i pokrete koje dotad nije, shvatite to kao znak da i on vas želi zadovoljiti isto kao što i vi činite za njega. A ako vam njegovi novi pokreti i nisu baš nešto, svakako mu to dajte do znanja. Jer uz dobru komunikaciju i on može postati rock zvijezda u spavaćoj sobi.

Play ponuda
Play ponuda