PRAVILA PONAŠANJA 12 / stvari koje NIKADA ne smiješ pitati nepoznatu curu u klubu

Cure, kao i dečki, izlaze u klub kako bi se zabavile i možda (ne nužno) upoznale nekoga. Osim gužve i zagušljivosti, najviše mrze glupe i uvredljive "ulete".

31.3.2015.
15:05
VOYO logo

Niste ni svjesni koliko ste puta uvrijedili cure u klubu svojim pitanjima. Naravno da niste, jer se u tom slučaju ne biste tako čudili što vas je "otkantala". Elite daily donosi 12 stvari koje nikada ne biste smjeli reći nepoznatoj djevojci, osim ako vam je cilj ispasti seljačina.

1. "Stvarno si visoka." Ova izjava uvredljiva je jer je besmislena. Visoke potpetice i služe tome da bi žene bile višlje. Reakcija koju ćeš dobiti vjerojatno će biti: "Hvala, znam. Namjerno sam obula visoke potpetice kako bih nabijala komplekse niskim frajerima poput tebe." Radije recite nešto poput: "Dobre cipele, još bolje noge."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. "Koliko imaš godina?" Ako je djevojka u klubu, očito je punoljetna. Za godine i kilograme se ne pita. Na to pitanje možete očekivati odgovor: "Previše/premalo za tebe." Umjesto da ju pitate za godine, počastite curu pićem.

3. "Čekaj, što si rekla, koja je posljednja znamenka tvog broja mobitela?" Kao prvo, stvarno mislite da će vam cura samo tako dati pravi broj? Kao drugo, čitajte govor njenog tijela. Ako joj se ne sviđate, lijepo joj recite da vam je sve jasno i povucite se kao gospodin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. "Zašto piješ tu jeftinu votku, dođi za moj stol piti šampanjac!" Cure ne žele piti vaše piće. A i upravo ste joj rekli da je glupa. Ako ju želite počastiti, platite joj piće po njenom izboru.

5. "Jesi li ovdje s dečkom?" Cure mrze to pitanje jer ispada da je izaći u klub bez dečka sramotno. Vjerojatno će odgovoriti potvrdno, samo da vas se riješi. Drugi put ju umjesto tog pitanja ponudite pićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. "Tko ti je ova plava frendica?" Najgluplje pitanje ikad. Ako vas zanima njena prijateljica, onda se idite upoznati s njom. Umjesto toga možete reći: "Moj prijatelj bi ti želio platiti piće", a vi se upoznajte s curom koja vam se svidjela.

7. "Hoćemo poslije do mene na after party?" Cure će vam se na to pitanje vrlo vjerojatno nasmijati u lice. Naravno da ne, nakon kluba ide se nekamo pojesti. Ako se želite još družiti s tom djevojkom, tražite njezin broj mobitela i pozovite je na večeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8. "Što djevojka poput tebe radi na ovakvom mjestu?" Što to uopće znači? Kakva je to ona djevojka? Zašto ne bi bila ovdje? Što, uostalom, vi radite ovdje? Ako nemate što pametnije za reći, radije šutite.

9. "Ako se tvoja frendica spetlja s mojim frendom, zašto ne bismo i mi završili zajedno?" Zato što nemam 15 godina? Cura će vas vjerojatno opsovati i pobjeći glavom bez obzira. Umjesto toga ponudite ju pićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10. "Piješ li ti uopće?" Zašto bi cura trebala biti mrtva pijana da bi se zabavila? Radije ju pitajte želi li nešto popiti.

11. "Zašto je tvoja prijateljica tako bezveze?" U kojem svijetu biste se svidjeli nekome zato što mu vrijeđate prijatelje? Kako biste izbjegli šamar, umjesto toga počastite curu pićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12. "Kamo ti je frendica otišla?" OK, više vam se sviđa njena prijateljica, ali morate li to tako otvoreno reći? NE RADITE TO. Radije joj platite piće.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo