Postoji nekoliko dobrih razloga zašto je u 30-ima najbolje dejtati mlađeg frajera

Nemojte brinuti što će netko drugi reći

28.11.2016.
13:00
Thinkstock, Ridofranz
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jeste li se ikad zapitale kad je pravo vrijeme da izlazite s mlađim frajerom?

Nekim je curama sama pomisao na to odbojna, jer im se mlađi dečki čine neozbiljnima i kao da im ne mogu pružiti dovoljno sigurnosti, kao što to možda mogu stariji muškarci.

I dok u dvadesetima većina žena traži starijeg frajera za dejtanje, ili pak onog godina sličnih našima, u tridesetima je pravo vrijeme da na red dođu i oni nešto mlađi dečki.

Podizanje samopouzdanja

Naime, iako može zvučati prilično bahato - kad uđete u tridesete godine i shvatite da ste prilično zadovoljne sobom i onim što ste dosad postigle, mlađi će vam frajer samo pomoći podići samopouzdanje.

Frajer koji je još u 20-ima i dalje se traži, radi na sebi i gradi svoju karijeru i život, a isti taj frajer vas će smatrati izuzetno privlačnima baš zato što ste iskusnije i zrelije. A komplimentima će vas vjerojatno obasipati svaki dan, što nikome ne može škoditi.

Nemojte se sramiti

I da, nemojte razmišljati što će drugi reći o tome da izlazite sa 10 godina mlađim frajerom. Jer vaš se ljubavni život i odabir partnera ne tiče apsolutno nikog osim vas i njega.

Ako se zaljubite u mlađeg dečka, nemojte misliti da ste lude. On će vam samo pomoći da se osjećate živo, mladoliko, poletno i izuzetno privlačno te će vam samopouzdanje podići u nebesa.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali