Postoji nekoliko dobrih razloga zašto je u 30-ima najbolje dejtati mlađeg frajera

Nemojte brinuti što će netko drugi reći

28.11.2016.
13:00
Thinkstock, Ridofranz
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jeste li se ikad zapitale kad je pravo vrijeme da izlazite s mlađim frajerom?

Nekim je curama sama pomisao na to odbojna, jer im se mlađi dečki čine neozbiljnima i kao da im ne mogu pružiti dovoljno sigurnosti, kao što to možda mogu stariji muškarci.

I dok u dvadesetima većina žena traži starijeg frajera za dejtanje, ili pak onog godina sličnih našima, u tridesetima je pravo vrijeme da na red dođu i oni nešto mlađi dečki.

Podizanje samopouzdanja

Naime, iako može zvučati prilično bahato - kad uđete u tridesete godine i shvatite da ste prilično zadovoljne sobom i onim što ste dosad postigle, mlađi će vam frajer samo pomoći podići samopouzdanje.

Frajer koji je još u 20-ima i dalje se traži, radi na sebi i gradi svoju karijeru i život, a isti taj frajer vas će smatrati izuzetno privlačnima baš zato što ste iskusnije i zrelije. A komplimentima će vas vjerojatno obasipati svaki dan, što nikome ne može škoditi.

Nemojte se sramiti

I da, nemojte razmišljati što će drugi reći o tome da izlazite sa 10 godina mlađim frajerom. Jer vaš se ljubavni život i odabir partnera ne tiče apsolutno nikog osim vas i njega.

Ako se zaljubite u mlađeg dečka, nemojte misliti da ste lude. On će vam samo pomoći da se osjećate živo, mladoliko, poletno i izuzetno privlačno te će vam samopouzdanje podići u nebesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali