'Ovo nije još jedna priča o ženi koja ne može bez partnera. On je promijenio moj život, ali ga ne definira'

Image
Foto: flickr, deveion acker

Nakon što je upoznala svojeg sadašnjeg dečka ništa nije bilo isto. Sada više voli i cijeni sebe, ali isto tako misli i na njegovo dobro

2.12.2017.
15:35
flickr, deveion acker
Play logo

"Znam što misliš. Još jedna žena koja ne može živjeti bez muškarca. Ipak, to nećeš čitati u ovoj priči.

Ja sam Emily i ne volim osjećaje. Pretvaram se da ih nemam. Vesela sam i entuzijastična osoba. Imala sam niz loših veza, iza mene je i rastava od muškarca s kojim sam bila od srednje škole. Imam svoj stan i psa. Malo su me izmorili muškarci i veze općenito. A onda sam upoznala nekog tko je promijenio moj život. Ali u ovome je stvar: On je promijenio moj život, ali ga ne definira. Želim ga, ali ga ne trebam, što je puno bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naučila sam puno i zahvalna sam mu na tome

Ova veza je osnažila moje najbolje kvalitete zahvaljujući načinu na koji me on stvarno stvarno voli. Isto tako, pomogao mi je u tome da moje prave kvalitete zasjaje u trenucima kad nije pored mene. Svaka žena mora biti samostalna i neovisna o muškarcima. Nađi nekoga tko te usrećuje i budi ono najbolje u tebi. Evo zašto sam ja sretnica koja je pronašla upravo takvog muškarca.

Velika mi je podrška

shimmer fallback
shimmer fallback

Pronađi osobu koja će ti biti podrška. Podršavat će te u ostvarenju tvojih ciljeva, bez obzira jesu li oni veliki ili mali. Nedavno sam bila na dijeti od 30 dana. 21. dana je mojem dečku bio rođendan. Nije ga htio slaviti kako ne bih došla u napast i pojela stvari koje ne smijem i popila vino. Kad radim bilo što, on mi je najveća podrška.

Zbog njega se osjećam lijepo

Ne slatko, ne seksi, ne neodoljivo, već lijepo. Nije bitno jesam li ispod tuša s kosom u rašćupanoj punđi. Uvijek mi daje komplimente, u svim trenucima. Drag je i uvijek pazi što radi i što kaže. Ovo mi je podiglo samopouzdanje. Uvijek bi se trebala osjećati lijepo, a ako imaš muškarca koji ti to govori prava si sretnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smiruje me kad je potrebno

shimmer fallback
shimmer fallback

Svaki dan donosim preko 10.000 odluka. On obraća pažnju na mene i zna pod kojim sam stresom. Zna što treba napraviti u određenoj situaciji i kako me utješiti. Zna što treba reći da me smiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasmijava me

Cijelo vrijeme. Oko najbizarnijih stvari. Kunem se da koliko sam god ljuta na njega, u idućem trenu me može nasmijati. Podsjeća me koliko je važno biti uvijek nasmijana. Opuštenija sam i znam da je on osoba koju želim zadržati.

Uči me strpljenju

shimmer fallback
shimmer fallback

Zaboravila sam spomenuti da volim uvijek imati kontrolu. Prije nego sam ga upoznala bila sam dovoljno dugo sama da sam imala kontrolu nad svime u životu. On me uči da su dobre stvari vrijedne čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim da on bude sretan

Naša je veza komplicirana. Ali, što god da se dogodi među nama samo želim da on bude sretan. Bez obzira hoće li biti sa mnom ili ne."

Izvor: Pop Sugar

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo