Ovih pet naizgled bezopasnih grešaka mogu u vrlo kratkom roku ugasiti strasti u spavaćoj sobi, ne radite ih!

Image
Foto: Giphy

Neke od njih su banalne, ali baš ih zbog toga ne smijemo previdjeti

18.4.2017.
20:30
Giphy
VOYO logo

Možda ih i niste svjesni, ali neke navike poput nepospremanja prljave odjeće ili uzimanja partnera zdravo za gotovo ubijaju želju za seksom i drugim seksualnim aktivnostima. Na vezama treba konstantno raditi, što uključuje i pokazivanje da vam je partner još uvijek napet, bez obzira što znate sve o njemu pa možda mislite da nemate što otkriti.

Evo na čemu trebate poraditi ako želite da vam u spavaćoj sobi frcaju iskre. One seksualne, naravno ;)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Skrivanje tuge i nezadovoljstva

Kako mislite uživati u seksu ako vam se po glavi roje misli o onome što vas muči, a to niste rekli partneru? Stavljanje problema pod tepih nikad ne urodi plodom, a kamoli strastvenim seksom.

2. Riječi koje grizu za srce

Znate po čemu se uspješne veze razlikuju od onih kojima prijeti propast? Po načinu svađanja. Ako uspijete pokazati poštovanje prema partneru čak i kada ste ljuti, to će učvrstiti vašu vezu i neće ugasiti strast kao što to može učiniti vrijeđanje i omalovažavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Nedostatak povjerenja

Image

Jest da nikada ne možete biti 100 posto sigurni je li netko popuno iskren prema vama, ali jedino što možete učiniti jest da mu vjerujete. Ljubomora i nepovjerenje mogu narušiti svaku vezu i kompletno uništiti seksualni život.

4. Opuštanje

Uzimanje partnera zdravo za gotovo greška je koju mnogi rade nakon što popusti početna fascinacija i zaljubljenost. Bez obzira što ste duže u vezi i dalje je poželjno zavoditi partnera jer to održava napetost i strast u odnosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Neprivlačne navike

Možda je vama grickanje noktiju na nogama baš fora, ali sumnjamo da je i vašem partneru. Kada živite u dvoje, neke vaše navike poput bacanja čarapa i gaća na pod nisu pokazivanje poštovanja. Za to postoji košara za prljavo rublje ;) Umjesto da gubite vrijeme na pospremanje hrpe odjeće, iskoristite ga za seksi igrice s vašim partnerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo