Play ponuda

Ovakvi muškarci će bez imalo muke osvojiti bilo koju ženu

shimmer fallback

Što je to što duhovite dečke čini izrazito neodoljivima? Muškarci sa smislom za humor imaju određeni šarm kojeg niti jedna normalna cura ne može poreći.

5.1.2015.
15:38
Play ponuda

On će pripadnice ljepšeg spola natjerati u smijeh čim zine. Vjerojatno ste malo zaljubljeni u njega ako se smijete i svim njegovim isprobanim šalama, a volite ga ako vas uveseljavaju i njegovi propali pokušaji duhovitosti. Evo nekoliko glavnih razloga zbog čega žene padaju na duhovite muškarce.

Zabavni su

Izlasci s duhovitim dečkima nikad nisu dosadni. Njihova spontanost je zarazna i oni mogu namjestiti poker lice kad bubnu najsmješniju stvar. A nasmijavaju vas čim zinu.

Kreativni su

Pitajte bilo kojeg pisca koji je najteži žanr pisanja i vjerojatno će vam odgovoriti da su to komedije. Jedna stvar je prepričavati viceve, no druga stvar je u trenu smisliti odgovor nakon kojeg će vas zaboljeti trbuh od smijeha. Uz to, duhoviti dečki često imaju široko opće znanje i ne boje se upotrijebiti ga.

Društveni su

Prepoznat ćete ih po tome što su na tulumima u centru pažnje. Oni mogu bilo koju čudnu, neugodnu situaciju u trenu 'olakšati' s duhovitom dosjetkom. Izlasci s ovakvim muškarcima su izrazito jednostavni i nikad ne morate brinuti što ćete uletjeti u prostoriju punu nepoznatih ljudi, on će brzo 'probiti led'.

Imaju dobru moć zapažanja

Komičari dobro zapažaju i uočavaju stvari i ljude oko sebe. Upravo zato uvijek mogu i istaknuti nešto smiješno u danoj situaciji.

Uz njih ćete se osjećati sigurno

Uz njih uvijek možete biti opušteni i ništa ne trebate glumiti. Bilo kakvi zidovi koje ste podigli oko sebe, uz ovakve će se muškarce odmah srušiti. Njihovo ponašanje će vas naučiti kako da se smijete sami sebi i apsurdnosti u životu. Njima neće biti nikakav problem da se 'izblamiraju' u javnosti, pa ćete i sami uvidjeti da ne morate ni vi biti uštogljeni.

Oni će se odmah sprijateljiti s vašim prijateljima

Opušteni dečki će u trenu impresionirati vaše prijatelje. Njima ne smeta da ih se promotori pod povećalom i da se zezaju sa svima. A zbog svoje duhovitosti, automatski privlače pozornost i ljudi vole biti u njihovom društvu.

Samouvjereni su

Samo duhovit muškarac može se šaliti na svoj račun zato da bi zabavio druge. On možda ne djeluje samouvjereno, no vjerujte da se osjeća potpuno sigurno u svojoj koži. Ali isto tako se iza smiješne fasade krije emotivno biće koje će biti pažljivo prema vašim osjećajima kad ste zajedno.

Oni vas mogu nasmijati

S ovakvim muškarcima jednostavno ne možete dugo biti ljutiti ili tužni, iz kojeg god razloga. Jedna provala i vi ćete zaboraviti zbog čega ste se ljutili. On će vas nasmijati i opustiti u bilo kojoj situaciji.

Play ponuda
Play ponuda