Ova djevojka nije se htjela zaručiti za svog dečka sve dok ne smršavi. Evo kako sada izgleda

Image
Foto: screenshot

Bila je nezadovoljna sobom - i fizički i psihički

29.1.2017.
12:57
screenshot
Play logo

Britanka Jennifer Ginley jako se dugo borila s kilogramima, ali osim što je time bilo ugroženo njeno zdravlje, slika koju je imala sama o sebi nije bila nimalo pozitivna. Imala je više od 120 kilograma i bila je užasno nesretna, i neprestano je odgađala svoj život zbog nezadovoljstva stanjem u kojem se nalazila...

Njen dečko Luke, s kojim je Jennifer u vezi bila 11 godina, oduvijek ju je volio bez obzira na sve. Također, silno ju je želio zaprositi, no ona je i to odbijala i rekla je da će se zaruke dogoditi tek kad ona smršavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

I uopće se nije radilo o tome da se ne želi udati za Lukea, stvar je bila u njenom fizičkom izgledu, i u tome kako se zbog toga osjećala iznutra. Kad je pomislila na kupnju vjenčanice, na fotografiranje...sve se to činilo kao prevelik stres za ženu kakvom se tada smatrala. Bilo je emocionalno strašno.

Odlučila je da se nešto u njenom životu jednostavno mora promijeniti

A presudan je bio trenutak u Disney Worldu, kad nije mogla sjesti na neka od sjedala na vožnjama na koje je htjela ići. Kad naposljetku nije uspjela sjesti u neka od njih, stranci bi je čudljivim pogledima pratili dok bi se udaljavala sa svake pojedine vožnje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo joj je nevjerojatno neugodno i odlučila je da je to točka u kojoj se za nju sve mijenja. Upisala se na program za mršavljenje i odlučila kako će ovoga puta zaista promijeniti svoj život i ne dopustiti si da odustane prije nego li je i započela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transformirala je sama sebe u svakom smislu te riječi

Play logo

U potpunosti je promijenila prehranu i način na koji pristupa hrani, počela je konzumirati veće količine vode, redovito je pratila svoj napredak i u svakom je trenutku znala na čemu je. A u to je vrijeme Luke već pronašao idealan zaručnički prsten i jednostavno je čekao. Samo je trebao dobiti njenu potvrdu da joj može postaviti pitanje na koje čeka već i predugo, piše Little Things.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo