Otvoreno pismo bivšima u kojem ćete im reći sve što ih ide? Zvuči odlično, a ova žena je to i napravila

Image
Foto: giphy

'Za sve moje bivše i za mene najviše'

10.7.2017.
10:00
giphy
Play logo

Napisala je otvoreno pismo svim svojim bivšim dečkima s porukom za svakog od njih, a ovime je sigurno ohrabrila i mnoge druge djevojke da naprave isto.

Trebate znati ovo

"Sigurno me nikada niste htjeli namjerno povrijediti i opraštam vam. Znam da me je većina vas voljela i htjela da uspijemo, iako se niste previše borili za to. Bila sam jako sretna kada sam saznala da ste svi vi pronašli nekoga tko vas usrećuje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim vam sve najbolje

"Žao mi je što nismo uspjeli što nisam bila ta osoba za vas. Žao mi je, bilo da sam ja vas ostavila ili ste vi meni slomili srce. Žao mi je i kao ispriku vam nudim ove riječi."

Za onog koji nije imao posao

shimmer fallback
shimmer fallback

"Opraštam ti što se nisi potrudio uzdržavati našu malu obitelj. Bili smo oboje mladi i nezreli. Ni jedan od nas nije imao ispravnu i savršenu obitelj za uzor pa je ovo bilo osuđeno na propast od samog početka."

Opraštam ti što se nisi više trudio da ostanemo zajedno

"Žao mi je što te nisam voljela koliko sam trebala i što sam te na kraju i ostavila. Drago mi je što si sada ipak pronašao nekoga tko te voli i tko te usrećuje. Zaslužujete biti sretni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za onog bez ambicije ili želje za seksom

shimmer fallback
shimmer fallback

"Opraštam ti što se nisi htio seksati sa mnom više od jednom u šest tjedana. Opraštam ti i što sam se tada osjećala užasno upravo radi toga. Nije bio tvoj posao da odrediš način kako ću se osjećati. Sama sam kriva za to. Nikada te nisam trebala kriviti radi toga. Opraštam ti i nedostatak ambicija. Bilo je teško gledati nekoga tako pametnog, a da ništa ne poduzima. Ti si najpametnija osoba koju znam, a opet nisi sposoban iskoristiti svoju pamet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neću se praviti da razumijem, ali opraštam ti

"Nismo iste osobe i dok sam ja tip koji stalno pokušava biti što uspješnija to tebi nije toliko bitno i žao mi je što sam ti radi toga nabijala krivnju. Drago mi je da si pronašao nekoga kome uspjeh, baš kao i tebi, nije bitan. Uvijek ćemo biti prijatelji i uvijek će mi biti stalo do tebe. Zaslužuješ sreću i ljubav. Hvala ti na našoj kćerki, najboljem poklonu koji si mi dao."

Onome koji mi je slomio srce

shimmer fallback
shimmer fallback

"Opraštam ti što me nisi volio i što nisi htio biti sa mnom. Opraštam ti što te nisam privlačila kada sam se malo udebljala i što si me tada prestao cijeniti. Opraštam ti i za sve ružne stvari koje si mi rekao. Prije svega mi je žao što sam bila nesigurna i što sam mislila da ti moram lagati. Nisam lažljiva, ali me nesigurnost natjerala na to. Užasno mi je žao što sam dopustila da se to dogodi. Zaslužuješ iskrenost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala ti što nisi ostao

"Sada znam da me nisi nikada stvarno volio i da sam ti bila samo cura s kojom ćeš se smiriti i započeti zajednički život. Hvala ti što nije došlo do toga. Nadam se da si sretniji i da si pronašao nekoga tko te usrećuje. Ako netko zaslužuje biti sretan to si onda ti, iako ne misliš tako. Ispričavam se radi drame i stresa koji sam ti prouzročila. To je bila moja reakcija na bol koju sam osjećala, ali ti to nisi zaslužio. Voljela bih da smo ostali prijatelji, ali jasno mi je zašto ti to ne želiš."

Hvala što si otišao prije nego je postalo ozbiljno

shimmer fallback
shimmer fallback

"Nisam tada bila spremna za ozbiljnu vezu i nisam si smjela ni dopustiti da budemo u takvoj vezi tada. Oprosti mi radi toga. Dobar si i zaslužuješ samo najbolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zadnje poruka meni

"Opraštam ti za sve pogreške koje si napravila u svim navedenim vezama. Ti si dobra, strastvena osoba i trebaš biti voljena. Radila si neke pogreške, ali tko nije? Ne možeš se zauvijek kriviti za pogreške iz prošlosti. Opraštam ti što si se ponovno udebljala. Dogodilo se radi dosade, ali imala si tada puno stvari koje su te zabrinjavale pa je to bio normalan redosljed. Sada se trudiš vratiti svoju staru kilažu i biti najbolja verzija sebe. Budi hrabra, promijene ne dolaze preko noći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretna si i zaslužuješ to

shimmer fallback
shimmer fallback

"Dobra si osoba. Nemoj to nikada zaboraviti. Oprosti sama sebi. Lekcije koje si naučila u vezama su neprocjenjive. Uvijek ću biti iskrena prema svima pa ti hvala za to."

Nikada nemoj pristati na manje nego što zaslužuješ

Play logo

"Radije budi sama nego s nekime tko ti ne odgovara ili tko nije na tvojoj razini. Hvala ti na svim naučenim lekcijama i vremenu koje smo provele zajedno."

Izvor: YourTango

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo