Play ponuda

Otkrivene najveće tajne muškog uma

shimmer fallback

Novija istraživanja o vezama i odnosima pokazala su kako muškarci nisu niti toliko jednostavni niti toliko ravnodušni kao što se mislilo do sada.

15.10.2011.
10:46
Play ponuda

Kada je jači spol u pitanju, postoje neke misli i tajne s kojima se muškarci u vezi svakodnevno suočavaju, ali ih ne dijele baš olako s boljim polovicama.

Skrivanje pravih osjećaja Muškarci se vole maziti i dodirivati i više nego žene. Većina njih je isto tako jako zahvalna što žena na sebe preuzima veći dio svakodnevnih obaveza.

Iako žene često prigovaraju da su muškarci zatvoreni i ne pričaju dovoljno, oni tvrde da imaju jako dobar razlog za to - muškarci su zapravo preplašeni. Naime, žene su oduvijek bile te koje su pričale, a muškarci su bili snažni i držali obitelj na okupu.

Zato im je teško pokazati da su ranjivi, pa radije prešute svoje osjećaje. Ako pokažu svoju pravu stranu, boje se da će partnerica otići.

Komuniciranje Žene, shvatite već jednom - muškarci komuniciraju vrlo otvoreno i direktno, iako je ljepšem spolu jako teško prihvatiti da stvari mogu biti tako jednostavne.

Seks I muškarci su baš kao i žene nesigurni. Ženska anatomija njima je još uvijek misterij. Čak i oni 'najstručniji' po tom pitanju, kada se nađu s novom partnericom, imaju osjećaj kao da su na početku. Pažnja i sitnice Iako su žene te koje padaju na male sitnice i muškarci vole šalicu prve jutarnje kave ujutro u krevetu ili neki sitan poklon.

Vezani članci:

arti-201110130449006 arti-201110121184006 arti-201109231153006

Play ponuda
Play ponuda