Ostao je paraliziran i rekli su mu da neće moći imati djecu, ali on i zaručnica upravo su objavili da čekaju bebu

Image
Foto: Kayla Duffin/toddkrieg531/instagram

Njihova priča srušila je apsolutno svaku barijeru

17.2.2017.
16:00
Kayla Duffin/toddkrieg531/instagram
VOYO logo

Todd Krieg i njegova zaručnica Amanda nedavno su javno obznanili da čekaju dijete i to na užasno simpatičan i humorističan način i internet je naprosto oduševljen, piše Bored Panda.

A zašto je njihova poruka baš toliko posebna? Pa, Todd je kvadriplegičar i iako ne može hodati i iako je mislio kako nikad neće moći imati djecu, on i njegova draga uspjeli su i s internetom tu vijest podijelili na način da su objavili svoje fotke i napisali: "I dalje radi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todd je, naime, doživio užasnu prometnu nesreću, u kojoj je ostao paraliziran i liječnici su mu rekli da je moguće da nikad neće moći imati djecu.

Amandu je upoznao na rehabilitaciji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prošle godine, kad je bio u rehabilitacijskom centru u Kaliforniji, preko ušiju se zaljubio u svoju terapeutkinju Amandu Diesen. Prije tri tjedna su se i zaručili, a beba bi trebala stići u kolovozu - i svojom pričom ovaj je par uspio pobiti riječi svih onih koji su im govorili da ovo nikada neće uspjeti.

Genijalnim fotkama najavili da čekaju bebu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj genijalan photoshooting napravila je fotografkinja Kayla Duffin, a čak se i na fotografijama vidi koliko su njih dvoje iskreno sretni i koliko se vesele životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo