Play ponuda

OGOVARAO DJEVOJKU U PORUCI, KOJU JE ZABUNOM POSLAO - NJOJ: / Frajer se gadno usosio, a ona je izdominirala odgovorom

Image
Foto: TikTok

Prepisku sa svojim nesuđenim dečkom objavila je uz objašnjenje da su se trebali naći s još jednim parom, a on je poruku htio poslati njima

11.1.2021.
20:50
TikTok
Play ponuda

Svi smo mi barem jednom poslali poruku pogrešnoj osobi, ali i primili poruku koja nije bila namijenjena nama. Takva zabuna može proći prilično bezbolno ako sadržaj poruke ne kompromitira nijednu stranu. No, jeste li ikad dobili poruku od dečka s kojim se tek nalazite na prvome spoju, a da je ta poruka pogrešno poslana i još k tome ima veze s vama?

Korisnica TikToka Kersten Hovis podijelila je svoje brutalno iskustvo u videu koji je dosad pogledalo više od četiri milijuna korisnika spomenute platforme. Kako prenosi Metro, ona i stanoviti muškarac dogovorili su spoj, a on je trebao doći po nju automobilom.

IZGUBILA 65 KILOGRAMA U 15 MJESECI I ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM: Prijateljica je nije prepoznala pa je mislila da ju suprug vara

Image
IZGUBILA 65 KILOGRAMA U 15 MJESECI I ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM: /

Prijateljica je nije prepoznala pa je mislila da ju suprug vara

Image
IZGUBILA 65 KILOGRAMA U 15 MJESECI I ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM: /

Prijateljica je nije prepoznala pa je mislila da ju suprug vara

'Zaletio' se ružnom porukom o njoj

U prvoj poruci dečko ju je upitao je li na pravome mjestu, a nakon što je Hovis odgovorila potvrdno, stigla joj je još jedna poruka u kojoj je pisalo: "Deblja je nego što sam mislio, ali čini se da njezini imaju para!"

Dok bi neka druga djevojka na njezinu mjestu napisala neku uvredu, bila ljutita i razočarana, Kersten je samo kratko i hladno odgovorila: "Molit ću se za tebe, prijatelju."

Prepisku sa svojim nesuđenim dečkom objavila je uz objašnjenje da su se trebali naći s još jednim parom, a on je poruku htio poslati njima. Ipak, žurio se i poruku je pogrešno poslao njoj. Spoj je trajao svega nekoliko minuta i nikada se više nisu vidjeli.

Play ponuda
Play ponuda