'Odvratan je osjećaj nakon nekog vremena naići na osobu koju si nekad volio, a koja je sada potpuni stranac'

Image
Foto: privacy.zone / instagram

"Kasnije si je vidio, ali ovoga puta nije bila sama. Smijala se i bila radosna uz nekoga koga ti ne poznaješ. I zaboljelo te više nego što si mislio da te može zaboljeti.

7.2.2018.
14:00
privacy.zone / instagram
Play logo

"Zbogom. Nikad nije baš dobro podnosila ovu riječ...

I mislim da nekako uvijek znaš da će ona biti ta koja će plakati noćima nakon što odeš. Cijele će večeri buljiti u strop i misliti o tebi. Poželjet će te nazvati. I neće moći zaspati jer će cijelo vrijeme misliti da je ona za sve kriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nekim će joj trenucima sva ta bol biti previše, jer će je osjetiti odjednom. A ti nećeš biti ondje da joj pomogneš da se nekako uspije nositi s neredom koji si ti stvorio. I nikako nije fer da najviše nastrada ona osoba koja to nikada nije zaslužila.

Ti si nastavio sa svojim životom, a ona se raspadala gledajući te kako uživaš

shimmer fallback
shimmer fallback

Ti si nastavio dalje sa svojim životom, a ona se raspadala gledajući te kako uživaš bez nje. Znao si da više neće moći skupiti sve one dijelove svog srca i nikad ih više neće moći sastaviti u jedno, jer onaj zadnji komadić, koji je dala tebi, nedostaje.

No, ono što ona nije znala jest da si i ti patio. Jer, bilo ti je stalo, samo ti jednostavno više nije, a baš zbog toga se osjećaš krivim...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na kraju ni sama nije imala previše izbora, nego nastaviti dalje s vlastitim životom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidio si je, ali ovoga puta nije bila sama. I bila je ponovno sretna, zapravo sretnija nego ikad

shimmer fallback
shimmer fallback

Kasnije si je vidio, ali ovoga puta nije bila sama. Smijala se i bila radosna uz nekoga koga ti ne poznaješ. I zaboljelo te više nego što si mislio da te može zaboljeti. Jer, u tom si trenutku shvatio da te djevojka, za koju si mislio da te treba i da je bez tebe slaba, više ne želi. Dokazala ti je to.

Nastavila je dalje i morao si gledati kako je netko drugi hvata za ruku, kako je ljubi u obraze i odvraća pozornost u tolikoj mjeri da tebe uopće nije ni primijetila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda te udarilo. Shvatio si koga si izgubio. Shvatio si da si njenu ljubav uzimao zdravo za gotovo. I da nisi smio prestati cijeniti vašu vezu. Otišao si i nekome drugome dao priliku da je voli onako kako je ona voljela tebe.

Shvatio si da je ta osoba, koja i dalje izgleda i zvuči jednako, sada zapravo potpuni stranac

shimmer fallback
shimmer fallback

Možda si ti taj koji je pogriješio. Jer, netko na koga si do nedavno gledao kao na nekog slabog i bezvoljnog, sada stoji snažan i ponosan bez tebe. I izgleda bolje nego ikada. Samo, tip koji sada stoji kraj nje umjesto tebe je nije morao izgubiti da bi sve ovo shvatio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Približio si se korak prema njoj, nasmijao se, a ona se okrenula prema njemu, nešto mu šapnula na uho i zatim su krenuli prema šanku. A tebi je u glavi bilo pitanje: Pije li i dalje ono što je uvijek naručivala i što se sve u vezi nje točno promijenilo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Kako si?", upitala te, nikad tiše. A pogled u njenim očima bio je nekako smiren, nimalo nalik onome kad si zadnji put otišao. Shvatio si da više nije povrijeđena, ni ljuta.

Shvatio si i to da te više ne voli kao prije, i baš to te najviše zaboljelo. I ovaj usputni razgovor koji trenutno vodite podsjetio te da je ta osoba, koja i dalje izgleda i zvuči kao nekad, sada zapravo potpuni stranac."

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo