Play ponuda

OČAJNA DJEVOJKA OBJAVILA FOTKE SRAMOTNIH NAVIKA SVOG DEČKA: / 'On misli da za njim posprema dobra vila'

Image
Foto: shutterstock

Njezin dečko se stvarno udomaćio, ali ne na dobar način

9.4.2020.
12:42
shutterstock
Play ponuda

Reporterka iz Velike Britanije pozvala je svoga dečka da se doseli k njoj kako bi zajedno provodili dane u izolaciji. Upoznali su se na aplikaciji Bumble i zajedno su osam mjeseci. Međutim, ljubavna iskra brzo je splasnula za Annu Riley nakon što je počela upoznavati čudne navike svoga dragog.

"Nekako je bilo normalno da on dođe k meni jer ja imam mačke o kojima se moram brinuti, a i moj dom je veći pa oboje imamo više prostora", objasnila je Anna za Unilad. No, onda joj je počeo ići na živce svojim neurednim životnim stilom.

Image
GLEDATI PORNIĆE ZAJEDNO ILI NE? /

Stručnjaci otkrili kako to može utjecati na seksualni život i upozorili na ključan detalj

Image
GLEDATI PORNIĆE ZAJEDNO ILI NE? /

Stručnjaci otkrili kako to može utjecati na seksualni život i upozorili na ključan detalj

Ostavlja odjeću po kući i hoda poderan

"Prva stvar koju sam primjetila je to da mu ujutro alarm zvoni jako dugo. On još uvijek radi i mora ustati u 5.40. Alarm zvoni od pet, on nastavi spavati, a onda se sprema u žurbi toliko da jedva stigne oprati zube", ispričala je razočarana djevojka.

Također je primjetila da je njemu pospremanje odjeće potpuna nepoznanica. Kako kaže, njezin dečko skine prljavu odjeću i samo je ostavi na podu. "Za njega je odjeća neobičan, svemirski koncept. Misli da postoji dobra vila koja će svu tu odjeću s poda premjestiti u košaru za prljavo rublje", opisala je Riley.

Iako ja na spojeve uvijek dolazio lijepo odjeven, Anna zamjećuje da po kući nosi staru i poderanu odjeću - toliko poderanu da ju je jedan prijatelj putem videopoziva pitao "što beskućnik radi na njezinu kauču".

Nadalje, dečko je sa sobom ponio ogromnu količinu alkohola. Ova reporterka kaže kako je oduvijek volio popiti, ali nije to shvaćala kao problem. Tvrdi da je on cijelu njezinu kuću zatrpao s čak 170 limenaka piva te dvjema bocama votke - u slučaju da mu ponestane.

Premješta pokućstvo i naručuje dostavu

U njezinim je ormarima zauzeo toliko mjesta da je Anna morala neke svoje stvari premjestiti kod susjeda. "Kad smo kod piva, morala sam pokupiti limenke s poda i baciti ih u kantu za smeće", požalila se.

Njezin dečko se stvarno udomaćio, do te mjere da je počeo premještati stvari po dnevnom boravku i namjestio televizor onako kako njemu odgovara. "Skroz mi je pokvario uređenje", očajna je Riley.

Kada mu je Anna predložila da naprave tjedni plan ručkova kako bi u trgovini kupili sve što im je potrebno, u šoku ju je pogledao kao da je to nešto što nikada nije napravio. Uvijek bi se trudio oko hrane kada je ona dolazila k njemu, ali sada su mu dostave jedina opcija.

"Nemojte da počnem i o pranju suđa, i za to misli da postoji dobra vila koja to obavlja. Uza sve ovo, stalno pušta vjetrove i podriguje. Romantično, zar ne?", zaključila je reporterka, koja dečka, unatoč svim prigovorima koje na njega ima, još nije izbacila iz kuće jer kaže da je lijepo vidjeti ga svaki dan i ovako teške trenutke dijeliti s njime.

Play ponuda
Play ponuda