Seksualna revolucija / Novi seks trendovi koji će vam zagolicati maštu

Image
Foto: Pexels

Nakon filma '50 nijansi sive' ljudi žele što više seksualnih igračaka i prerušavanja i postali su otvoreniji i nastraniji

17.4.2018.
10:19
Pexels
VOYO logo

1. Nove igračke za seks

Već smo svi upoznati s klasičnim seks igračkama, no vrijeme je za isprobavanje novih stvarčica. Jedan od takvih noviteta je i stimulator klitorisa bez dodira koji koristi pritisak zraka za uzbuđivanje, ali i impulse kako bi stimulirao cijeli klitoris (ne samo dio koji možemo vidjeti i dodirnuti). Omogućuje ženama brzo postizanje orgazma, ali i višestruka zadovoljstva bolje nego ikada do sad. 

2. Swinger zabave

Ne, ovdje nije riječ o onim tipovima zabava za odrasle, već o pravim ljuljačkama. Danas parovi sve više isprobavaju nove seks poze, a kao apsolutni hit pokazala se poza na ljuljačci, koja zahtjeva veliku količinu povjerenja i ranjivosti među partnerima, ali zato garantira pravi gravitirajući seks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Bolji načini za intezivnije orgazme

Nikad prije jačanje mišića zdjelice nije bilo toliko zabavno. Od vaginalnih 'yoni' jaja do Kegelovih kuglica, postoje proizvodi i režimi vježbanja koji će vam omogućiti intezivnije orgazme i povećano uzvuđenje. 

Što su to japanske ili ljubavne kuglice i zašto ih trebate isprobati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Brak više nije IN

Brak nije za svakoga, a mnogo je onih koji jednostavno ne teže životu u paru. Grade svoje karijere ili su jednostavno razočarani prijašnjim vezama koje su nesretno završile. Žene su danas postale mnogo samostalnije te osjećaju sve manji pritisak okoline kada odluče život provesti izvan braka. A to povlači i drugačiji način seksualnog života.

5. Seksualno zdravlje je bitno

Danas žene imaju mogućnosti informirati se i brinuti o svom seksualnom zdravlju više nego ikada prije. Sve su teme javno dostupne, a seksualni se problemi ovih dana mogu medicinski liječiti. Žene, brinite o svom libidu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo