Play ponuda

Ne samo da vas vara već se to i ne trudi previše sakriti

shimmer fallback

Još jedna stvar koja će vas iznenaditi kod varalica jest da ih često nije niti briga ako budu uhvaćeni. Možda je to i dio njihove seksualne igre?

2.10.2014.
7:54
Play ponuda

Stranica Victoria Milan provela je anketu u kojoj je sudjelovalo preko 11.000 ljudi, a podaci su poprilično alarmantni. Osim što su bezobzirni i lažljivi, većina varalica je i potpuno ravnodušna.

Čak njih 64 posto izjasnilo se da šalju poruke seksualnog sadržaja svojim ljubavnicima dok je njihov partner u sobi, a njih samo 12 posto tvrdi da su se 'jako bojali' da budu uhvaćeni. Njih 75 posto se 'pribojavalo', dok ih 13 posto nije bilo uopće strah.

Uz takve se podatke samo po sebi postavlja pitanje: Žele li oni možda baš biti uhvaćeni? Diana Kirschner, stručnjakinja za ljubav i veze, tvrdi da velika većina varalica stvarno želi biti uhvaćena iz posve bizarnog razloga.

Iako biste pomislili da varalicama nije stalo do veze, pa tako niti do toga da budu uhvaćeni, Kirschner tvrdi da se varalice zapravo nadaju da će to svojevrsno osvježiti njihovu vezu. To ne govori na pamet, već iz iskustva.

"Kada se veza raspada, može doći do novog osjećaja cijenjenja i promijenjenog seksualnog odnosa", tvrdi ona te objašnjava da ustaljenost može dovesti do pomanjkanja cijenjenja i udaljavanja između partnera pa ih pomisao na gubitak partnera može motivirati i probuditi minule osjećaje.

"Druga mogućnost koja se javlja u praksi jest da neki jednostavno traže bijeg iz veze ili braka, ali nemaju hrabrosti ili volje sami prekinuti pa se nadaju da će sve doći na svoje kada budu uhvaćeni u preljubu".

Naravno, treba uzeti u obzir da su korisnici stranice na kojoj je provedena anketa upravo osobe koje aktivno traže partnere za nevjeru putem te stranice pa možda nisu reprezentativni uzorak svih varalica.

Play ponuda
Play ponuda