Play ponuda

Nakon ovog sve će vam postati kristalno jasno!

shimmer fallback

Napokon ste upoznali muškarca svog života, ili barem tako mislite? Sve je savršeno, no muče vas sumnje kako će se ponašati kada dođe vrijeme za one stvari.

27.7.2011.
10:27
Play ponuda

Ne brinite, stručnjaci tvrde da vam barem u tom području mogu olakšati stvari. Navodno postoje načini pomoću kojih možete utvrditi hoće li muškarac kojeg želite ispuniti vaša očekivanja, kada se s njim upustite u ljubavnu igru. Na vama je samo da obratite pažnju na par sitnica i odmah ćete znati na čemu ste.

Ono što ljubavnika visokog kalibra razlikuje od prosječnog partnera je:

Otvoreno vas odmjerava Osoba koja vas 'skida' pogledom definitivno je zainteresirana za vas i želi vam to jasno i glasno dati do znanja. Što je više njegov pogled fokusiran na vas, to je on više zainteresiran. Ne smeta mu ni činjenica da je u društvu, a u većini slučajeva, takva je osoba odlična i u krevetu.

Ljubi se savršeno Što reći na ovo? Tko zna, zna... dobrim poljupcem započinje sve, pa tako i vruće igrice ispod plahte.

Provocira vas sitnim 'prostotama' Ovoj metodi skloniji su muškarci koji su sigurni u sebe, a ti su tipovi u svakom trenutku svjesni toga što nude partnerici. Ako vam se ne srami priznati što bi vam sve radio u krevetu, budite sigurne da pored sebe imate ljubavnika visokog kalibra.

Stalno vas dodiruje Ako vas ima potrebu neprestano držati za ruku, igrati se vašom kosom ili dodirivati vam lice, velike su šanse da je dobar i u krevetu.

Sluša svaku vašu riječ Čak i kada riječi koje izlaze iz vaših usta nisu previše zanimljive, on vas pažljivo sluša. Znate li zašto? Zato što ga zanimate vi! Muškarac koji vas pažljivo sluša, ima sposobnost čuti i ono što mu govorite između redova, a to je svakako vještina koja je neophodna za dobar provod u krevetu.

Prethodni članci:

arti-201107250963006 arti-201107250202006 arti-201107150593006

Play ponuda
Play ponuda