Play ponuda

Dečki otvoreno progovorili o svom prvom seksu! Evo što su rekli!

shimmer fallback

Prijateljice jedna o drugoj znaju sve i rijetko se libe detalja, a to se odnosi i na seksualni život.

22.1.2015.
6:32

Časopis Woman's Health zamolio je nekoliko muškaraca da im ispričaju kako je izgledao trenutak kada su izgubili djevičanstvo.

"Kada sam bio tinejdžer, radio sam u vrtu naših susjeda. Žena iz te obitelji se zapalila za mene. Bila je seksi: niska, obla plavuša s predivni očima. Toga ljeta, kada sam imao 16 godina, moji roditelji su bili izvan grada. Proveo sam cijeli dan s njom i zajedno smo prolazili kroz svaki detalj toga kako biti dobar ljubavnik. Bilo je zabavno i uzbudljivo, pa čak i malo zastrašujuće, ali isplatilo se." - Darren Michaels.

"Izgubio sam djevičanstvo kada mi je bilo 15 godina. Bilo je isplanirano. Djevojka imena Ashley mi je preko interneta rekla da će mi pomoći da se riješim djevičanstva, što sam ja jako priželjkivao. No, kada nemaš auto u ruralnom djelu Pennyslvanije, teško je naći neko dobro mjesto gdje možeš biti intiman s djevojkom, bez roditelja u blizini. Sve smo isplanirali i našli smo se u lokalnom kršćanskom centru. Poseksali smo se u napuštenom stubištu. Bio sam gotov za 23 sekunde, no nije mi bilo neugodno s obzirom da smo se seksali na stepenicama kršćanskog centra." - Sean T.

"Dok sam bio student, družio sam se curom i njezinim prijateljima u bircu. Ja sam kasnije otišao i ostavio ih da tulumare. Cura mi je kasnije poslala poruku u kojoj je samo pisalo: 'Hajmo se seksati'. Naravno da sam pristao. To je i njoj bio prvi put. Dok je bila na putu prema meni, počistio sam sobu, napravio krevet i zapalio svijeću. Ponovno mi je poslala poruku i pitala me imam li kondom, no ja nisam imao. Na svu sreću, njezina prijateljica je imala i dala joj ga. Kada je cura došla kod mene, bila je malo pijana, stoga smo se seksali doslovno jednu minutu. Sljedeće jutro sam otišao do benzinske postaje i nakupavao kondoma kako bi se mogli opet seksati." - Michael M.

"Moj prvi seks bio je na moj 16. rođendan i to iza kuglane u Long Beachu. Seksao sam se s 15-godišnjom Jane, mladom, lijepom, dragom djevojkom koja je imala tijelo djevojke pet godina starije. Njene meke grudi su jednostavno tražile da ih se dira. Nisam si mogao pomoći, a ona je bila spremna i željna, ali i sramežljiva i pokorna. To mi je bio najbolji rođendanski poklon ikad. I dan danas razmišljam o Jane." - Leonardo Bustos