Dobar partner preslika je vas samih / Kako znati je li mu zaista stalo do vas? Ovih par znakova moglo bi vam u tome pomoći

Image
Foto: Pixabay
Image
Foto: Pixabay

Razlike će vas u budućnosti razdvajati, a isti interesi spajati. Birajte muškarca prema načelu kako vidite sami sebe

19.11.2017.
10:00
Pixabay
VOYO logo

Žene ponekad žele dobiti potvrdu da je njhov muškarac onaj pravi. Stalno skeniraju njegovo ponašanje i geste, razmatraju izgovorene rečenice. Možda vam sljedeći znakovi pomognu otkriti koliko mu je zaista stalo i voli li vas. 

Sitni znakovi pažnje

Ako vam ponekad pokloni buket, kupi vašu najdražu bombonjeru, izvede vas na večeru ili pak iznenadi nekom uokvirenom zajedničkom fotografijom, znači da se trudi uljepšati vam dan i svaki zajednički trenutak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima smisla za humor

Ne pretjeruje u smislu da se u svakoj drugoj rečenici pitate misli li on to ozbiljno ili se samo šali. Nema prenapadne, seksističke, vrijeđajuće šale. Uspijete se smijati skupa.     

Zna što ćete naručiti u kafiću

Savladao je osnovne informacije poput onih: što jedete za doručak, pijete li tursku kavu ili espresso, kakve prehrambene navike imate. Kada sjednete u kafić, vrlo lako će pretpostaviti što želite u tom trenutku naručiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vijesti.rtl.hr/articles/admin/entity_images/2746657/

Uzmite u obzir njegov posao

Nije bitno udate li se za doktora, odvjetnika ili novinara. Birajte osobu kojoj ćete tolerirati njegov posao i koja će poštovati vaš. Batshaw tvrdi kako vaš partner mora imati karijeru koju vi odobravate (a vi onu s kojom se on dobro nosi) i koju možete razumjeti. Kako god bilo, morate voditi računa o tome da je njegov posao (kao i vaš), nešto što će se odraziti na vaš zajednički život. Putuje li puno? Mijenja li prečesto poslove? Vidi li se na toj poziciji u budućnosti? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slični interesi 

Morate imati dodirnih točaka koje vas povezuju i o kojima razgovarate. Batshaw ističe kako će se osobe koje su veoma društvene mnogo bolje slagati sa sličnim osobama, nego li s osobama koje su povučenije i privatnije. Suprotna kombinacija može funkcionirati u početku, no s vremenom će se javljati sve više problema. Nije nužno da slušate istu glazbu, volite isti fimski žanr i čitate sličnu tematiku knjiga. Bitno da vam je ugodno u njegovom društvu i da napravite kompromis.   

Zanima ga kako vam je prošao dan

Nakon što se vratite s posla, pita vas kako ste, predlaže da se nađete i započinje razgovor o svemu što vas muči ili što želite podijeliti s njim. Želi što više saznati o vašim hobijima, strahovima, nadanjima i pogledima na svijet. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidi li se s vama do kraja života?

Prokomentira li nekad kako bi mogao izgledati vaš zajednički život, spominje li djecu? Želi li uopće imati djecu? Zanima li ga klasičan obiteljski život? Ukoliko je i vaš odgovor da, prava ste sretnica. Ukoliko je odgovor ne, a ni vi ne želite tradicionalan i dosadan život, onda ste također dobili bingo.   

Pročitajte još: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo