Play ponuda

Najbolji načini da se s prekidom nosite i na Fejsu

shimmer fallback

Društvene mreže donijele su nove komplikacije – vezu moramo i početi i završiti dva puta i na dva načina.

16.5.2012.
14:24
Play ponuda

Prekidi veze uvijek su bolni, pogotovo ako je veza trajala duže vrijeme. No pojavom društvenih mreža i 'preseljenjem' dijela života na internet, ljubavni je život dodatno zakompliciran. Sreća koju ste osjećali kada ste na Facebooku mijenjali status iz Single u In A Relationship čista je suprotnost osjećaju koji doživljavate kada se radi o obrnutoj promjeni.

Opet ste sami, a nakon prekida u stvarnom životu, vrijeme je i da riješite onaj virtualni. Pročitajte četiri savjeta koji će vam olakšati proces internetskog prekidanja veze i pomoći vam da stvorite potrebnu distanciju.

1. Promijenite sve lozinke koje ste dijelili. Ako ste razmijenili lozinke za Facebook ili e-mail, vrijeme je da ih promijenite. Ne želite znati više o svom bivšem nego što je apsolutno nužno. A možda ni to.

2. Zaštitite privatnost. Ne morate više dijeliti svoj privatni život s bivšim dečkom. On ne mora vidjeti svaki vaš status ili nove fotografije s ljetovanja. Ako vam počne postavljati pitanja o privatnom životu, odgovarajte površno, kratko i općenito.

3. Manje komunicirajte s bivšim. Nema potrebe da se čujete svaki dan na chatu ili SMS-om. Ako vam treba nešto od njega, nazovite ga i budite kratki i konkretni.

4. Pazite u razgovoru sa zajedničkim prijateljima. Nikad ne znate jesu li neki zajednički prijatelji i poznanici u kontaktu s vašim bivšim pa zato nemojte pričati loše o njemu ili vašoj vezi. Važno je da očuvate svoj obraz i dostojanstvo. Zato nemojte s njima dijeliti ono što ne želite da dođe do vašeg bivšeg.

Play ponuda
Play ponuda