Play ponuda

Zar ne vidite? Ovo su očiti znakovi da ga uopće ne zanimate

shimmer fallback

Zagrijali ste se za frajera, ali niste sigurni što on osjeća prema vama i razmišlja li i on o vama na romantičan način.

10.7.2013.
8:56
Play ponuda

Nikad nije u blizini

To je najjasniji znak da ga ne zanimate. Muškarci će naći 100 razloga, ako je potrebno, samo da budu u blizini žene koja im se sviđa. Možda će je zadirkivati ili čak ignorirati, ali pronaći će način da bude u njezinoj blizini. Primijetite li da muškarac koji vas zanima gotovo nikad nije u istoj prostoriji s vama, to vam je i više nego jasan pokazatelj da on nije zainteresiran za vas.

Govori vam o drugim djevojkama

Možda se s frajerom koji vam se sviđa družite na dnevnoj bazi, pa je razumljivo da pričate o svemu. No, povjerava li vam se o tome kako mu je ugodno s drugim djevojkama očito vas ne doživljava u romantičnom smislu. Može se dogoditi da spomene kako je vidio ili upoznao neku zgodnu djevojku. Međutim, počne li vam o njoj govoriti na način da bi želio s njom izaći te da ga ne privlači samo njezin izgled, definitivno nije zainteresiran za vas.

Ne razgovara s vama

To je samo po sebi već dovoljan znak nezainteresiranosti. Ne odgovori li vam na SMS, nemojte odmah paničariti jer muškarci također imaju neke svoje trikove. Međutim, ima li dovoljno prostora za razgovor s vama, a to ne čini, znači da ga ne zanimate. Isto vrijedi i ako naprasno prekida komunikaciju s vama.

Govor tijela

Izbjegava kontakt očima? Ne potiče razgovor? Ne govori ništa o sebi? Fizički se distancira kada ste u blizini? To znači da vas želi podalje od sebe.

Uvijek je zauzet

Premda se može dogoditi da je uistinu spriječen doći na spoj, ipak je to pokazatelj da mu nije stalo. Muškarci funkcioniraju tako da će bez obzira na sve iznaći način da se nađu sa ženom koja im se sviđa. Dakle, da je zainteresiran, on bi došao.

S vama razgovara kao i s drugima

Kada se muškarcu sviđa žena uvijek postoji određena razlika u načinu komunikacije s njom u odnosu na to kako komunicira s drugima. Koliko god on to činio suptilno, razlika se može primijetiti. Razgovarat će s njom na poseban način i posvetiti joj više pažnje nego ostalima. Stoga, želite li znati je li zainteresiran za vas, obratite pažnju na to kako komunicira s drugima.

Koketira s vama, ali i s drugima

Ovakav pristup lako može zbuniti ženu. Upoznali ste se, šarmirao vas je, razmijenili ste brojeve, proveli ste vrijeme u ugodnom druženju, a potom je nestao bez traga. Ne javlja se na telefon, ne odgovara na SMS-ove... Problem je u tome što neki muškarci tako funkcioniraju. Oni jednostavno koketiraju sa svakom ženom. Nemojte da vas zavaraju lijepe riječi koje je vama uputio. Pokušajte doznati komunicira li tako i s drugim ženama.

Ne govori o svojim osjećajima

Ako vam muškarac otvoreno ne kaže što osjeća za vas, to je loš znak. Jer da je pozitivno znali biste. Muškarci na različite načine iskazuju svoje osjećaje, stoga ne bi bilo loše da uključite 'radare'. Najbolje je dati mu vremena i prostora da se izrazi. Međutim, problem postoji ukoliko se s njim viđate već pola godine, a on šuti kao zaliven o tome što osjeća prema vama.

Ignorira vas i ne poštuje

Neki se muškarci ne znaju nositi s problemima, pa su skloni projicirati nezadovoljstvo na svoje partnerice. 'Spuštaju' ih i omalovažavaju što god one učinile ili rekle. Ako ste u takvoj vezi ozbiljno razmislite da se maknete. No, to često nije lako. Jer takav muškarac je u stanju kada dođete do kraja promijeniti ploču. Lako je moguće da upadnete u zamku i pomislite kako se dogodio preokret nabolje u vašem odnosu. Riječ je, naime, o emotivnim usponima i padovima koji lako mogu prijeći u naviku. Međutim, takve su veze osuđene na propast.

Play ponuda
Play ponuda