Play ponuda

Jedna jedina stvar koju više nikada ne smijete napraviti tijekom seksa

shimmer fallback

Svaka djevojka ima neki način stimulacije koji joj posebno godi, no gotovo sve djevojke imaju istu stvar koju jednostavno mrze.

24.10.2014.
12:30
Play ponuda

Stimulacija vagine prstima može biti itekako ugodna, no djevojke upozoravaju da njihova vagina nije kasica-prasica te da je ne treba niti tretirati tako.

'Ako jednostavno zabijete prste tamo dolje i nastavite prtljati uokolo kao da tražite sitniš u kasici-prasici, ne samo da vi nećete ništa pronaći već se niti vaša partnerica neće dobro provesti', napominje seksologinja Emily Morse u svojoj emisiji Sex with Emily. 'Takva će agresija privesti stvari kraju i prije nego što su tehnički počele'.

Nekima je možda bilo seksi tumaranje 'tamo dolje' dok su bili mlađi, kada je izostanak iskustva bio šarmantan. No, kada muškarac pokaže da ne zna kud bi s prstima, to signalizira da možda ne zna baratati niti ostalim alatima.

Glavni problem ove tehnike jest što je vagina vrlo osjetljiva, posebno na ogrebotine, pa nepažnja s prstima može dovesti do velikih problema.

No, da ne bi samo kritizirala, Morse nudi nekoliko prijedloga kako poboljšati svoju tehniku. Za početak je vrlo korisno da su nokti uredno podrezani. Sljedeći korak je lagani i spori početak stimulacije, prvo maženjem bedara i prepona te postepeno približavanje vagini.

Kada dođete do klitorisa, dovoljni su lagani, kružni pokreti preko 'kapice'. Zapamtite, klitoris je vrlo osjetljiv pa uz nedovoljno lubrikacije i stimulacije može jednostavno škakljati.

Za mnoge je žene lakše doživjeti orgazam stimulacijom klitorisa nego penetracijom pa je možda dobro da se zadržite na tom mjestu. No, ako vam signalizira da je spremna za više, lagano savijte prste i polagano uđite u nju. Jedan do dva prsta su obično sasvim dovoljna, bez obzira na to što vam pornići sugerirali.

Kada ste već tamo, dovoljno je lagano stimulirati gornju stijenku (kao da pokazujete pupku 'dođi') i prilagoditi ritam i pritisak njezinim željama. Ipak, najbitnije od svega je da obraćate pažnju na njezine signale i želje jer svatko ima svoje preference.

Play ponuda
Play ponuda